Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak semmi sem jó?
Figyelt kérdés
Ha egy lány vékony, akkor nem kell, mert anorexiás. Ha van rajt egy kis felesleg, akkor már "zsírdisznó". Ha sminkel, ad magára, akkor ribanc. Ha nem, akkor csúnya. Ha valaki csúnyább, akkor azért nem kell, ha szép akkor meg azért, mert túl sok vele a macera. Ha az illető eljár bulizni, akkor partymaca, ha nem, akkor unalmas. Ha a lánynak kis melle van, akkor az a baj, ha nagy, akkor műnő. Ha sok pasival volt, akkor k*rva, ha nem, akkor prűd. Ha nem olvas, akkor műveletlen, ha olvas, akkor könyvmoly. Ha belevaló, akkor fiús, ha nem, akkor nyuszi. Persze arany középút fel sem merül, minden fekete vagy fehér. Hát meg vagytok bolondulva? :D2011. máj. 14. 02:13
11/17 anonim válasza:
Mégis hány ember után csináltad ezt a felmérést? Volt 2 ilyen hülye csávó az életedben és mindenkit lenézel? Gratulálok meg is érdemled, hogy ilyenekkel legyél ha a normálisakat nem veszed észre.
12/17 A kérdező kommentje:
2 emberből nem lehet felmérést csinálni...
2011. máj. 14. 11:45
13/17 anonim válasza:
Akkor áruld el hány ember volt? Ugyanis ezt kérdeztem.
14/17 anonim válasza:
Én meg azt nem értem miért van az h ha egy lány tesz fel ilyen kérdést mindenki lefujjolja ha meg egy fiú minden nőnek csak a pénz kell meg a jó külső meg nekik nem jó semmi azt meg nyeljük le?Nem fogjuk milyen sz@r hímsoviniszta oldal ez már!Ha neked is az a meglátásod h pénz meg külső kell a nőknek ne oltsd már le mert te is ugyanolyan gyökér vagy!Mert nem attól h neked ez a tapasztalatod mi nők is k.urvára tudunk csomó példát mondani amiből általánosítás lesz!Neki is ez a tapasztalata ha ti is általánosítotok mi is fogunk miért nektek szabad mondani h nők így meg úgy akkor mi is fogjuk!Vagy ti se általánsítsatok!Mert gyökér dolog sztem te se mondjuk kérdező!
15/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de mégis mi a bajod Neked? Savanyú a szölö ugye? Ha szexelni akarsz csak írj, ezen ne problémázz!
Ja, a kérdésre válaszolva. Tudod ez olyan dolog, hogy sokan nem válogathattunk régebben, mert senkik voltunk, viszont amióta valakik lettünk és válogathatunk, addig olyan Növel nem kezdünk akinél valami nem stimmel. Most magamból indultam ki, ha meg ronda vagy akkor minek álmodozol jó pasiról??
16/17 A kérdező kommentje:
Szexpartnert bármikor találok, nem arról van itt szó.. :D
2011. máj. 14. 23:22
17/17 anonim válasza:
Ha nincs gondod szexpartnert találni, akkor a válaszom másik fele lép érvénybe, hogy egyszerüen kevés vagy az általad ajnározott pasikhoz képest.
Változtass magadon vagy élj együtt a tudattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!