Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak semmi se jó?!
Ha a csaj nem kezdeményez,az a baj,hogy miért nem képes jelezni,meg emancipáció van ám ebben is;ha meg odamegy beszélgetni(úgy,hogy a szimpátia kölcsönös),akkor meg már nem is érdekes,nem kell érte "harcolni",megkapható.
Most akkor mondja el valaki légyszi,h hogy is van ez???
hát én fiu vok..
nemtom én leginkáb azt szeretem ha a csaj kezdeményez utána meg kéreti magát picit az olyan izgi =)
Úgy ahogyan mi is rajtatok. Sehogy.
Mi se tudunk kiigazodni rajtatok csajokon. Egyik pillanatban ezt mondjátok a másikban pedig azt. Döntsd no el mit akar? :)
Mellesleg a szimpátiával kapcsolatban a dolog egyénfüggő, van akinek az a nyerő, ha a csaj kezdeményez, mert esetleg túl szégyellős a pasi.
Van akinek nem, mert könnyűvérűnek tartják az olyan nőket, vagy pedig szeretnek megküzdeni a kiszemelt nőért.
Azonban, mint mondtam egyénfüggő. Van aki ilyen, van aki olyan. De nagyon durván felmérve a dolgokat így áll a helyzet....
Igyekeztem reálisan felvázolni a dolgokat, amelyik férfi társam nem ért egyet velem, az írjon ettől jobb magyarázatot.
20/F
Tudod, szerintem ez az egész ott gyökerezik, hogy hülyét akarnak belőlünk csinálni...
Najó, ha nem volt egyértelmű, a fentebbi szavakat csak poénnak szántam.
A magyarázatot viszont abban lelem meg, hogy még ők maguk se tudják, mit akarnak. Érted? Szóval addig jó, míg megközelíthetetlen, de ha már itt van, nem kell. Elveszíti a varázsát.
Vagy ha ennyire teszetosza, hogy még egy "szia"-t se mer kinyögni, akkor a továbbiakban mit várjak tőle?
Szóval... Szerintem valahogy így.
Ebbe bele kell nyugodni.
És mit tudsz tenni? Először mindenkit úgy kezelsz, hogy nem kezdeményezel, aztán ha nagyon látod rajta, hogy tetszel neki, de nem mer lépni, gyorsan lépsz. Egy kicsit. De azért nem futod le az egész távot! :)
22/L
köszi :)
Hát ez borzasztó...Legyen is meg ne is ;) :D
ez a fiutol fuggy.Mindenki maskepp szeretne .Figyeld meg a fiut elotte
Mas tippem nincs.Amugy a fiuk 1000X kiszamithatobbak mint a lanyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!