Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak semmi se jó?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak semmi se jó?!

Figyelt kérdés

Ha a csaj nem kezdeményez,az a baj,hogy miért nem képes jelezni,meg emancipáció van ám ebben is;ha meg odamegy beszélgetni(úgy,hogy a szimpátia kölcsönös),akkor meg már nem is érdekes,nem kell érte "harcolni",megkapható.

Most akkor mondja el valaki légyszi,h hogy is van ez???

2009. jún. 17. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"De most akkor hogy igazodjak ki rajtuk? :P"

ha tetszik a pasi akkor hívd fel a figyelmét(provokáld hogy megszólítson, ti tudjátok hogy kell), és ha nem kezdeményez, akkor kezdeményezzél te(hiszen ha jó pasi, akkor adj esélyt neki, azzal hogy megszólítod, lehet hogy pont az a pasit fogtad ki aki nem mer). aki meg mer, azt te nem érdekled és bunkó is.

szerintem ha te kezdeményezel, nincs semmi gond, ha normális a pasi, akkor inkább veled foglalkozik, mint hogy ki szólított meg kit.

de te tudod, lehet hogy tényleg hülyék vagyunk mi is.

2009. júl. 23. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
bocsi jav:"azt te nem érdekled és bunkó is. " bunkó lehet, de nem biztos.
2009. júl. 23. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

A lánynak kell jele(ke)t küldeni amiből a fiú látja, hogy nyitott, befogadó. A folytatás az ő dolga.

Lehet konzervatív vagyok, de a kezdeményezés (miután a jelet megkapta) a fiú dolga.

Az viszont igaz, hogy a fiúk kevésbé bonyolítják túl a dolgokat, a nők viszont ettől izgalmasak :-)

2009. júl. 23. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
én mindig is nyuszi voltam , és még depressziós is ... nagyon f4sza lenne, ha csak az miatt kéne aggódnom, hogy leszólít e egy lány ;) pedig nem vagyok csúnya.. csak 1 rakás sz4r az életem :( ez van..
2009. júl. 24. 02:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia !

Egy fiú vagyok. Szerintem meg kell találni azt a határt, ami még eltűrhet, egy kicsit jó minket, férfiakat váratni, de ezt sem szabad túlzásba vinni.

2009. júl. 24. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!