Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak semmi se jó?!
Ha a csaj nem kezdeményez,az a baj,hogy miért nem képes jelezni,meg emancipáció van ám ebben is;ha meg odamegy beszélgetni(úgy,hogy a szimpátia kölcsönös),akkor meg már nem is érdekes,nem kell érte "harcolni",megkapható.
Most akkor mondja el valaki légyszi,h hogy is van ez???
"De most akkor hogy igazodjak ki rajtuk? :P"
ha tetszik a pasi akkor hívd fel a figyelmét(provokáld hogy megszólítson, ti tudjátok hogy kell), és ha nem kezdeményez, akkor kezdeményezzél te(hiszen ha jó pasi, akkor adj esélyt neki, azzal hogy megszólítod, lehet hogy pont az a pasit fogtad ki aki nem mer). aki meg mer, azt te nem érdekled és bunkó is.
szerintem ha te kezdeményezel, nincs semmi gond, ha normális a pasi, akkor inkább veled foglalkozik, mint hogy ki szólított meg kit.
de te tudod, lehet hogy tényleg hülyék vagyunk mi is.
A lánynak kell jele(ke)t küldeni amiből a fiú látja, hogy nyitott, befogadó. A folytatás az ő dolga.
Lehet konzervatív vagyok, de a kezdeményezés (miután a jelet megkapta) a fiú dolga.
Az viszont igaz, hogy a fiúk kevésbé bonyolítják túl a dolgokat, a nők viszont ettől izgalmasak :-)
Szia !
Egy fiú vagyok. Szerintem meg kell találni azt a határt, ami még eltűrhet, egy kicsit jó minket, férfiakat váratni, de ezt sem szabad túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!