Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak semmi sem jó?
Szerintem meg te vagy megbolondulva!!!
Ilyen hüly*e kérdést feltenni ép ésszel, nem lehet!!
de van középút, te viszont rendkívül ostoba vagy.
hogy miért? kérj meg valakit hogy olvassa fel ezt a sok hülyeséget amit összehordtál aztán gondolkozz.
A csajoknak is épp ilyen nagy az igényük, pl ne legyen rendmániás de tartson rendet maga után, ne igyon de ne sajnálja a csajra költeni a fizut, dolgozzon, de ne legyen izzadt...stb...stb....
NEM SZABAD ENNYIRE ÁLTALÁNOSÍTANI !!!!!
A tyúk sétál elöl,utána megy a kakas..
Gondolkozik a tyúk,hogy jöjjön össze a kakassal.
-ha megállok,k*rvának néz..
-ha nem állok meg,frigidnek néz..
-áá,megbotlok,és elesek D:D:D
Te gondolkozol ilyen szélsőségekben Kedves kérdező. Pont ez az oka, hogy ilyen emberekkel találkozol, és ezt veszed észre.
Ennyi.
Képzeld, igen is jó, a nőknek nem jó semmi!
A barátnőm közel nem volt tökéletes, csomó hibája volt amit elviseltem, elfogadtam és még is dobott, a nőknek jóval nagyobb igényeik vannak, külső is fontosabb nekik, ha már egy pasi sovány akkor nem kell senkinek, ha alacsony akkor sem, ha túlsúlyos akkor talán, 1-2 nőnek bejön de többnek nem.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!