Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak semmi sem jó?

Figyelt kérdés
Ha egy lány vékony, akkor nem kell, mert anorexiás. Ha van rajt egy kis felesleg, akkor már "zsírdisznó". Ha sminkel, ad magára, akkor ribanc. Ha nem, akkor csúnya. Ha valaki csúnyább, akkor azért nem kell, ha szép akkor meg azért, mert túl sok vele a macera. Ha az illető eljár bulizni, akkor partymaca, ha nem, akkor unalmas. Ha a lánynak kis melle van, akkor az a baj, ha nagy, akkor műnő. Ha sok pasival volt, akkor k*rva, ha nem, akkor prűd. Ha nem olvas, akkor műveletlen, ha olvas, akkor könyvmoly. Ha belevaló, akkor fiús, ha nem, akkor nyuszi. Persze arany középút fel sem merül, minden fekete vagy fehér. Hát meg vagytok bolondulva? :D
2011. máj. 14. 02:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
takarodj már a f4szba az általánosításoddal, megismertél néhány f4szakalapot, ettől függetlenül még nem ismered az összes férfit...
2011. máj. 14. 02:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Belőled kiindulva ez nem tűnik túl nagy problémának... :D
2011. máj. 14. 02:25
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te vagy megbolondulva!!!

Ilyen hüly*e kérdést feltenni ép ésszel, nem lehet!!

2011. máj. 14. 03:25
 4/17 anonim ***** válasza:

de van középút, te viszont rendkívül ostoba vagy.

hogy miért? kérj meg valakit hogy olvassa fel ezt a sok hülyeséget amit összehordtál aztán gondolkozz.

2011. máj. 14. 03:33
 5/17 anonim ***** válasza:

A csajoknak is épp ilyen nagy az igényük, pl ne legyen rendmániás de tartson rendet maga után, ne igyon de ne sajnálja a csajra költeni a fizut, dolgozzon, de ne legyen izzadt...stb...stb....

NEM SZABAD ENNYIRE ÁLTALÁNOSÍTANI !!!!!

2011. máj. 14. 08:04
 6/17 anonim ***** válasza:
lányként mondom tényleg ne általánosíts. ne akarj annyira megfelelni nekik, mert ahogy látom sok oldalúan össze irkáltál.. mindenkinek más az ideálja, sokaknak hasonlít, de biztosíthatlak a pasik is különfélék, nem lehet egyformának ítélni őket.
2011. máj. 14. 08:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A tyúk sétál elöl,utána megy a kakas..

Gondolkozik a tyúk,hogy jöjjön össze a kakassal.

-ha megállok,k*rvának néz..

-ha nem állok meg,frigidnek néz..

-áá,megbotlok,és elesek D:D:D

2011. máj. 14. 09:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Te gondolkozol ilyen szélsőségekben Kedves kérdező. Pont ez az oka, hogy ilyen emberekkel találkozol, és ezt veszed észre.

Ennyi.

2011. máj. 14. 10:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Képzeld, igen is jó, a nőknek nem jó semmi!

A barátnőm közel nem volt tökéletes, csomó hibája volt amit elviseltem, elfogadtam és még is dobott, a nőknek jóval nagyobb igényeik vannak, külső is fontosabb nekik, ha már egy pasi sovány akkor nem kell senkinek, ha alacsony akkor sem, ha túlsúlyos akkor talán, 1-2 nőnek bejön de többnek nem.

21f

2011. máj. 14. 10:40
 10/17 A kérdező kommentje:
Na igen, ha leírom a meglátásaim, akkor egyből ostoba vagyok... Meglehet, tényleg általánosítás. De egyszerűen mindenhol ezt tapasztalom, így nálam ez lett a konklúzió. Ha valaki igényei felől érdeklődöm, akkor álszent módon közli, hogy nincsenek túl nagy elvárásai. De ha már konkrét emberek kerülnek szóba, akkor érdekes módon mindegyikben van valami kivetnivaló. És ha tényleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ennyire rossz tapasztalataim vannak, akkor inkább érezzetek együtt... :DD
2011. máj. 14. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!