Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak olyanoknak kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyanoknak kellek akik nekem nem?

Figyelt kérdés

Vannak pasik körülöttem, úgy értem van néha 1-1 jelentkező, aki randizna velem, szeretne jobban megismerni, szóval aki, mint nőhöz közelít felém. De ezek a pasik soha nem olyanok, mint akit én keresek. Van a fejemben egy kép arról, hogy milyen férfira lenne szükségem. Ne értsetek félre nem egy komplett egészalakos festményre gondoltam, amitől semmi eltérést nem vagyok hajlandó tolerálni:) Csak vannak bizonyos kritériumaim, amikből nem engedek. És azok akik eddig próbálkoztak, valahogy nem feleltek meg ennek. De legfőképpen az a gond, hogy nem vonzódom hozzájuk úgy, mármint fizikailag. Pl az a srác, aki nemrég randira hívott, nagyon kedves, rendes, jól kijövünk, elpoénkodunk, tudunk komolyan is beszélgetni, normális értékrendje van stb, szóval akár hosszútávon működhetne is vele egy kapcsolat, de nem vonz mint férfi. Nem vágyom az érintésére, a közelségére, egyszer megölelt, de semmi, persze jó érzés volt, de semmivel sem több mintha valamelyik haverom ölelt volna meg. Így nem megyek bele egy kapcsolatba, mert mi értelme van? Ha nézeteltérés van vagy konfliktus, vagy eltérő igények, azt meg lehet oldani egy beszélgetéssel akár, de ha alapvetően a vonzalom hiányzik azzal mit lehet kezdeni? Mi lesz egy ilyen alapú kapcsolattal. Egyesek szerint válogatós vagyok. De nem gondolom, hogy az hogy olyan pasira vágyok, aki beindít az válogatósság lenne. Persze vannak olyan pasik, akiket vonzónak találok, akik nagyon is vonzanak. Nincsenek is extrém igényeim, szóval nem kell hogy ilyen nagyon izmos pasi legyen, vagy a leghelyesebb a városban vagy ilyesmi, csak legyen benne valami ami vonz. De az a baj, hogy az ilyen pasik nem vesznek észre. Pedig szép vagyok, csinos, most nem egózni akarok, csak azt akartam mondani, hogy nem egy rondácska lány vagyok, aki saját magánál mérföldekkel jobb pasira vágyik. De akkor miért nem sikerül? Létezik az, hogy valaki egyszerűen pont azt a fajta férfit nem vonzza, akire vágyik?

19/L

2011. máj. 12. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor kezdeményezz te a számodra jó pasiknál.Nehezedre esik?
2011. máj. 12. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagy aszexuális vagy ennyi.
2011. máj. 12. 14:18
 13/19 A kérdező kommentje:

Szted ha leszbikus lennék, akkor görcsölnék azon, hogy nem kellek a nekem tetsző férfiaknak?

Am lehet az utolsó előttinek van igaza és nekem kellene kezdeményeznem.

2011. máj. 12. 16:59
 14/19 anonim ***** válasza:
No és mik ezek a kritáriumok, amiknek egy pasi meg kell, hogy feleljen ahhoz, hogy te vonzónak találd őt?
2011. máj. 14. 11:51
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát felsoroltam már egyszer azt hiszem, egy előző hozzászólásomban, de azért leírom mégegyszer.

Konkrétan nem tudom megfogalmazni. Vannak bizonyos szempontok, amik fontosak számomra, pl legyen hasonló életszemléletünk. Legyen valami célja az életben ne csak úgy tengjen-lengjen, nem kell hogy sikeres üzletember legyen vagy ilyesmi, szóval nem arra gondolok, hogy már véghezvitt valamit, az se érdekel, ha sehol sem tart még a célja elérésében, de legalább legyenek tervei a jövőre nézve. Ezen kívül legyen humoros, kedves, művelt. Külsőre nem tudnám megfogalmazni, ha magas és átlagos testalkatú, szal se nem vékony se nem duci, az már jó. Az előzőekben felsoroltaknak ha már egy része meg lenne az már jó lenne, nem kell mind, csak valamennyi, szal kompromisszumképes vagyok sztem. De valami kell hogy legyen benne ami megfog elsőre. Lehet ez a valami akár egy külső vagy belső dolog is. Egy gesztus, egy mosoly, egy szép szempár, a megjelenése, a kisugárzása, intelligencia, műveltség. Valahogy mindig úgy alakul, hogy a pasik akik kezdeményeznek nálam általában nem vadidegenek, tehát már ismerem őket egy ideje, így nagyjából ismerem őket, tudom milyenek nagyjából, vagy legalább sejtéseim vannak róla. Rendes, kedves pasik, akikkel jól kijövök, mint haverral, baráttal, de vhogy nem érzem azt a pluszt, ami megfogna bennük, amitől úgy érezném, hogy együtt tudnék velük lenni, akár párkapcsolati akár szexuális értelemben.

2011. máj. 14. 21:44
 16/19 józsibarát ***** válasza:

Nincs veled baj, csak nem tudod elképzelni, hogy egy olyan emberrel is lehet járni, kézen fogva menni, ölelkezni, horrible dictu csókolózni, sőt mást is, akire rágondolva nem kezd bizseregni a fejed búbja.

Pedig ha el tudnád, józan ésszel könnyebben találnál magadhoz valót, mint kémiai úton. És azt a fejbúb bizsergést bizonyos hormonszerű anyagok okozzák, amiket a szeretet és a fizikai együttlét is meg tud termelni, nem csak a feromonok.

2011. máj. 18. 17:11
 17/19 anonim válasza:

Szinte ugyanebben a cipőben járok:D...az a gond h tényleg sok ember van vele úgy, hogy azt mondják túl nagyok az elvárásaid, neked senki nem jó,így sosem lesz senkid stb...

de ha megnézed az akinek te tetszel, és össze akar veled jönni (jobb esetben) ugyanazt érzi amit te érzel amikor olyannal járnál ,aki irántad nem érdeklődik úgy:D...

és akkor furcsamód azt érzed h azt mondják menj bele egy kapcsolatban, adj esélyt, de közben ugyanezt nem teszi meg az aki neked tetszik8-)...pedig szinte ugyanaz, csak úgymond a szerepek cserélődnek fel. Ha vki azt mondja túl nagyok az elvárásaid, ha az tetszik, akivel ez nem kölcsönös, akkor azoknak a pasiknak nincsenek nagy elvárásaik akik veled akarnak összejönni? -akivel ez nem kölcsönös8-):P:D

fene egy körforgás ez xD...(Sokat nem segítettem, de a véleményemet muszáj volt leírnom:D)

2011. máj. 18. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Most arra akarjátok rábeszélni a kérdezőt, hogy megalkudjon? Mégis milyen sors vár arra, aki ezt teszi? Még ha ronda vagyok is, inkább élek egyedül, mint hogy csak azért belemenjek egy kapcsolatba, hogy legyen valakim. Egyesek egy társért a gerincüket is képesek odaadni.

Józsibarát, ez a kémiai maszlag egy k***a nagy baromság. A végén letagadjátok még azt is, hogy a kémián kívül létezik más, pedig ha én egy késsel neked rontok, az kizárólag pszichés hatás lesz a számodra (már ha nem szúrlak meg). Ugyan az ijedtség kémiai elváltozást okoz az agyadban, de az IJEDTSÉG, vagyis lelki dolog okozza azt, és nem fordítva. Mert ha nem rontok neked késsel, nem fogsz megijedni. Remélem, így már érthető, mért probléma, ha mindennek a hátterében a kémiát keresitek, főleg ha egyáltalán nem bizonyított, és nem is úgy tűnik, hogy az van mögötte. Egyébként meg szőrnyű olvasni a soraidat, bazz, legyél már ember, ne egy ilyen hidegfejű, önboncoló gépezet...

2015. jan. 28. 01:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Hú, meglepődtem hogy még jött válasz. közel 4 éve írtam ki a kérdést. Végül nem alkudtam meg és vártam. Bár egyszer melléfogtam, de végülis 1 évvel ezelőtt megtaláltam azt a férfit akiben ott volt az a plusz, azóta is együtt vagyunk és nagyon boldogok. Nagyon rossz volt amíg ő nem olt az életemben, de nem bánom, hogy vártam és nem mentem bele egy félmegoldásba.
2015. febr. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!