Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyanoknak kellek akik nekem nem?
Vannak pasik körülöttem, úgy értem van néha 1-1 jelentkező, aki randizna velem, szeretne jobban megismerni, szóval aki, mint nőhöz közelít felém. De ezek a pasik soha nem olyanok, mint akit én keresek. Van a fejemben egy kép arról, hogy milyen férfira lenne szükségem. Ne értsetek félre nem egy komplett egészalakos festményre gondoltam, amitől semmi eltérést nem vagyok hajlandó tolerálni:) Csak vannak bizonyos kritériumaim, amikből nem engedek. És azok akik eddig próbálkoztak, valahogy nem feleltek meg ennek. De legfőképpen az a gond, hogy nem vonzódom hozzájuk úgy, mármint fizikailag. Pl az a srác, aki nemrég randira hívott, nagyon kedves, rendes, jól kijövünk, elpoénkodunk, tudunk komolyan is beszélgetni, normális értékrendje van stb, szóval akár hosszútávon működhetne is vele egy kapcsolat, de nem vonz mint férfi. Nem vágyom az érintésére, a közelségére, egyszer megölelt, de semmi, persze jó érzés volt, de semmivel sem több mintha valamelyik haverom ölelt volna meg. Így nem megyek bele egy kapcsolatba, mert mi értelme van? Ha nézeteltérés van vagy konfliktus, vagy eltérő igények, azt meg lehet oldani egy beszélgetéssel akár, de ha alapvetően a vonzalom hiányzik azzal mit lehet kezdeni? Mi lesz egy ilyen alapú kapcsolattal. Egyesek szerint válogatós vagyok. De nem gondolom, hogy az hogy olyan pasira vágyok, aki beindít az válogatósság lenne. Persze vannak olyan pasik, akiket vonzónak találok, akik nagyon is vonzanak. Nincsenek is extrém igényeim, szóval nem kell hogy ilyen nagyon izmos pasi legyen, vagy a leghelyesebb a városban vagy ilyesmi, csak legyen benne valami ami vonz. De az a baj, hogy az ilyen pasik nem vesznek észre. Pedig szép vagyok, csinos, most nem egózni akarok, csak azt akartam mondani, hogy nem egy rondácska lány vagyok, aki saját magánál mérföldekkel jobb pasira vágyik. De akkor miért nem sikerül? Létezik az, hogy valaki egyszerűen pont azt a fajta férfit nem vonzza, akire vágyik?
19/L
Evés közben jön meg az étvágy.
Tessék szépen "bele menni", megismerni a srácot (persze nem mindjárt az ágyban!), aztán ha 2..4 hét múlva sem leszel szerelmes, akkor lapát.
A fizikai vonzalmon alapuló kapcsolatok nem alkalmasak másra, mint a fizikai vágyak kielégítésére. És szerintem neked az nem elég.
Lehet lejjebb kellene adnod. Nem azt mondom, hogy ha ló nincs jó a szamár is alapon, de idővel a te értékrended is fog változni meglásd.
Tökéletes férfi pedig nincsen, ahogy tökéletes nő sem. Ne kritikus szemmel vizsgálgasd a férfiakat, hanem próbáld megismerni milyen valójában is, ergo ne a hibát keresd benne, fókuszálj a pozitívumaira. Ne egy álomképet kergess!
Most majd biztos írnak olyanok is, akik megtalálták az igazit az éppen aktuálisban és odáig vannak, meg vissza tőle. Ilyen is létezik bizonyára. Lehet, hogy őnekik kevesebb kritériumban kellett/kell megfelelnie egy pasinak. 28/F
"A fizikai vonzalmon alapuló kapcsolatok nem alkalmasak másra, mint a fizikai vágyak kielégítésére. És szerintem neked az nem elég."
--- ne haragudj, de mi ez a baromság? inkább úgy fogalmazhatunk, hogy a fizikai vonzás egy amolyan alap a párkapcsolatban, és utána jöhet csak bármi más
ahogyan egy párkapcsolatban is a sexualitás a meghatározó tényező, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni
Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy rosszul méred fel a helyzetet, és vagy magad becsülöd túl (rengeteg kedves, csinos, helyes lány van, sokkal több, mint jó pasi, és nem mind ilyen válogatós), vagy a fiúkat becsülöd le de nagyon.
Sokszor a vonzalomhoz elég egy mozdulat, egy gesztus, és nem keveset nyom a latban a jelleme.
Túlságosan a külsőségek alapján válogatsz, pedig ha ezek a nagyon jó pasik észre se vesznek, akkor bocs, de ez nem a te asztalod.
Létezik ilyen, hogy pont az vonz, akiknek te nem jössz be: így készül az aggszűz.
Kapcsolat nem akkor lesz, ha olyan srácba futsz bele, aki a külsejével beindít, hanem akkor, ha találkozol egy olyannal, akivel összeilletek. Amíg a külső alapján döntesz, hogy kell vagy nem kell, egyedül fogsz maradni.
Majd idővel, ahogy hat rád a gravitáció, az igényeid is lejjebb fogod adni, volt már ilyen sokszor. :)
Én csak szánni tudom az ilyen nőket, kiskorukban szerintem sok hercegnős mesét néztek vagy nem tudom, aztán várják a herceget fehér lovon. Közbe mindenki másba csak a hibát keresi. Mert hogy ennek nem kék a szeme, a másiknak van egy kis feleslege, a harmadiknak nem úgy áll a haja, az öltözködése és a többi. Nevetségesnek tartom azt a hozzáállást hogy kialakít valaki egy képet magában és addig nem tágít még azt meg nem kapja, mert azt hiszi csak akkor lehet boldog.
Meg mi az hogy nincs vonzalom, nem minden ember egyforma nem mindenkinél tör ki elsőre. Ha nem ronda a pasi vagy összességében véve normális megjelenése van, e mellett még belsőleg is egy normális srác akivel jól kijösz akkor nem értem mi a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!