Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak olyanoknak kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyanoknak kellek akik nekem nem?

Figyelt kérdés

Vannak pasik körülöttem, úgy értem van néha 1-1 jelentkező, aki randizna velem, szeretne jobban megismerni, szóval aki, mint nőhöz közelít felém. De ezek a pasik soha nem olyanok, mint akit én keresek. Van a fejemben egy kép arról, hogy milyen férfira lenne szükségem. Ne értsetek félre nem egy komplett egészalakos festményre gondoltam, amitől semmi eltérést nem vagyok hajlandó tolerálni:) Csak vannak bizonyos kritériumaim, amikből nem engedek. És azok akik eddig próbálkoztak, valahogy nem feleltek meg ennek. De legfőképpen az a gond, hogy nem vonzódom hozzájuk úgy, mármint fizikailag. Pl az a srác, aki nemrég randira hívott, nagyon kedves, rendes, jól kijövünk, elpoénkodunk, tudunk komolyan is beszélgetni, normális értékrendje van stb, szóval akár hosszútávon működhetne is vele egy kapcsolat, de nem vonz mint férfi. Nem vágyom az érintésére, a közelségére, egyszer megölelt, de semmi, persze jó érzés volt, de semmivel sem több mintha valamelyik haverom ölelt volna meg. Így nem megyek bele egy kapcsolatba, mert mi értelme van? Ha nézeteltérés van vagy konfliktus, vagy eltérő igények, azt meg lehet oldani egy beszélgetéssel akár, de ha alapvetően a vonzalom hiányzik azzal mit lehet kezdeni? Mi lesz egy ilyen alapú kapcsolattal. Egyesek szerint válogatós vagyok. De nem gondolom, hogy az hogy olyan pasira vágyok, aki beindít az válogatósság lenne. Persze vannak olyan pasik, akiket vonzónak találok, akik nagyon is vonzanak. Nincsenek is extrém igényeim, szóval nem kell hogy ilyen nagyon izmos pasi legyen, vagy a leghelyesebb a városban vagy ilyesmi, csak legyen benne valami ami vonz. De az a baj, hogy az ilyen pasik nem vesznek észre. Pedig szép vagyok, csinos, most nem egózni akarok, csak azt akartam mondani, hogy nem egy rondácska lány vagyok, aki saját magánál mérföldekkel jobb pasira vágyik. De akkor miért nem sikerül? Létezik az, hogy valaki egyszerűen pont azt a fajta férfit nem vonzza, akire vágyik?

19/L

2011. máj. 12. 10:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Sokszor ezzel így van a legtöbb ember, főleg lány, mint te. A pasik könnyebben belemennek igazi érzelem nélküli kapcsolatokba is. Ez lehet ugyan hasznos "tapasztalatszerzés", de komoly sebeket is okozhat. Szerintem várd meg, míg valakivel működni fog a "kémia". Ehhez nem kell felelőtlen párkapcsolatokba bonyolódni. Majd, ha nem számítasz rá, egyszer csak itt lesz.
2011. máj. 12. 10:57
 2/19 józsibarát ***** válasza:
78%

Evés közben jön meg az étvágy.

Tessék szépen "bele menni", megismerni a srácot (persze nem mindjárt az ágyban!), aztán ha 2..4 hét múlva sem leszel szerelmes, akkor lapát.

A fizikai vonzalmon alapuló kapcsolatok nem alkalmasak másra, mint a fizikai vágyak kielégítésére. És szerintem neked az nem elég.

2011. máj. 12. 10:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lejjebb kellene adnod. Nem azt mondom, hogy ha ló nincs jó a szamár is alapon, de idővel a te értékrended is fog változni meglásd.

Tökéletes férfi pedig nincsen, ahogy tökéletes nő sem. Ne kritikus szemmel vizsgálgasd a férfiakat, hanem próbáld megismerni milyen valójában is, ergo ne a hibát keresd benne, fókuszálj a pozitívumaira. Ne egy álomképet kergess!

Most majd biztos írnak olyanok is, akik megtalálták az igazit az éppen aktuálisban és odáig vannak, meg vissza tőle. Ilyen is létezik bizonyára. Lehet, hogy őnekik kevesebb kritériumban kellett/kell megfelelnie egy pasinak. 28/F

2011. máj. 12. 11:00
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Hát látom ez nem változik meg soha....Téged is a rosszfiúk vonzanak, a jófiukat berakod a barátzónába...ott rohadjanak meg.Mindegy, tudom nem tehetsz róla...Én mint férfi már ott tartok, hogy nem vagyok olyan kedves a nőkkel, nem kapnak tőlem annyi tiszteletet, mert látom pont ezek azok a dolgok amik begerjesztik őket, meg az hogy poénkodok és lesz*rom a fejüket.Ilyen majom világban élünk...gratula.
2011. máj. 12. 11:01
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

"A fizikai vonzalmon alapuló kapcsolatok nem alkalmasak másra, mint a fizikai vágyak kielégítésére. És szerintem neked az nem elég."

--- ne haragudj, de mi ez a baromság? inkább úgy fogalmazhatunk, hogy a fizikai vonzás egy amolyan alap a párkapcsolatban, és utána jöhet csak bármi más

ahogyan egy párkapcsolatban is a sexualitás a meghatározó tényező, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni

2011. máj. 12. 11:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Az utolsóval értek egyet. Én a fizikai vonzalmat egy alapnak látom, ahhoz hogy a többi is működhessen. Ha fizikai vonzódás nélkül belemennék egy párkapcsolatba, akkor ennyi erővel a barátnőimmel is lóghatnék. Mert velük jól kijövök, tudunk beszélgetni, közös programokat csinálni, minden frankó csak szex nincs. Valami ilyesmi lenne az is, ha olyan pasival lennék akihez egyáltalán nem vonzódom. Azért nem akarok belemenni egy ilyen kapcsolatba, mert egyáltalán semmi vonzalmat nem érzek, és nálam az vagy megvan az elején vagy sose lesz meg.
2011. máj. 12. 11:12
 7/19 anonim ***** válasza:

Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy rosszul méred fel a helyzetet, és vagy magad becsülöd túl (rengeteg kedves, csinos, helyes lány van, sokkal több, mint jó pasi, és nem mind ilyen válogatós), vagy a fiúkat becsülöd le de nagyon.

Sokszor a vonzalomhoz elég egy mozdulat, egy gesztus, és nem keveset nyom a latban a jelleme.

Túlságosan a külsőségek alapján válogatsz, pedig ha ezek a nagyon jó pasik észre se vesznek, akkor bocs, de ez nem a te asztalod.

Létezik ilyen, hogy pont az vonz, akiknek te nem jössz be: így készül az aggszűz.

Kapcsolat nem akkor lesz, ha olyan srácba futsz bele, aki a külsejével beindít, hanem akkor, ha találkozol egy olyannal, akivel összeilletek. Amíg a külső alapján döntesz, hogy kell vagy nem kell, egyedül fogsz maradni.

Majd idővel, ahogy hat rád a gravitáció, az igényeid is lejjebb fogod adni, volt már ilyen sokszor. :)

2011. máj. 12. 11:15
 8/19 anonim ***** válasza:
58%
Ebben igazat adok neked, számit a fizikai vonzalom.Mindenesetre nem vagy egyedül.Én mint férfi, mind azokat kaphatom meg, akik nem tetszenek.Lehetne barátnőm, de nem lennék túl boldog, mikor annyira sok izlésemre való csaj járkál az utcán és mégis mindig azoknak kellek akik pont nem az eseteim és most nem arról beszélek hogy azért kell nekem az a csaj mert nem kellettem neki és erre beindulok.Talán szerencsétől is függ.
2011. máj. 12. 11:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak szánni tudom az ilyen nőket, kiskorukban szerintem sok hercegnős mesét néztek vagy nem tudom, aztán várják a herceget fehér lovon. Közbe mindenki másba csak a hibát keresi. Mert hogy ennek nem kék a szeme, a másiknak van egy kis feleslege, a harmadiknak nem úgy áll a haja, az öltözködése és a többi. Nevetségesnek tartom azt a hozzáállást hogy kialakít valaki egy képet magában és addig nem tágít még azt meg nem kapja, mert azt hiszi csak akkor lehet boldog.

Meg mi az hogy nincs vonzalom, nem minden ember egyforma nem mindenkinél tör ki elsőre. Ha nem ronda a pasi vagy összességében véve normális megjelenése van, e mellett még belsőleg is egy normális srác akivel jól kijösz akkor nem értem mi a bajod.

2011. máj. 12. 11:17
 10/19 A kérdező kommentje:
Miért hibáztattok azért, amiről nem tehetek? Hogy befolyásolhatnám azt, hogy vonzódok-e valakihez? Valaki írta, hogy idővel megjön a vonzalom, meg esélyt kell nekik adni. Próbáltam, volt olyan srác akivel randiztam, de 2-3 randi után se éreztem többet, mint egyszerű baráti szimpátiát. Megkedveltem, mint embert, de nem kezdtem el vonzódni hozzá. Egyébként a legtöbb pasit aki próbálkozott nálam ismertem már régebbről, vagy baráti társaságból, vagy munkahelyről, suliból szóval nem először látom őket és akkor nincs meg a vonzalom, hanem már ismerem őket valamennyire és mégsincs meg. Persze lehet, hogy igaza van annak aki, azt mondja velem van a baj.
2011. máj. 12. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!