Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni Selena Gomezzel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen iszonyúan szerelmes vagyok belé, nem tudom már mit csináljak:S
18f
2011. máj. 11. 21:09
32/35 anonim válasza:
22:46-os te meg el is hitted hogy téll vele beszéltél mi? xD
33/35 anonim válasza:
Tényleg... szerintem pszichológia eset vagy, ezt nem azért mondom, de minek ragaszkodsz ehhez annyira? - Mi csak jót akarunk neked... Felejtsd el, mert ez betegessé is válhat, annyi szép lány van Magyarországon, minek az a kényes sztár neked? ... inkább nyisd ki a szemed, és vedd észre a környezetedben élő embereket.. ennyit tudnék neked mondani
34/35 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon szép szája van. Biztos finoman tud orálozni..huh:D
2011. máj. 15. 16:24
35/35 anonim válasza:
Lehet, hogy eddig nem adtam értelmes válaszokat, na most megpróbálok. Szóval az utolsó, jót írt. Annyi kivétellel, hogy álmodozni álmodozhatsz róla, de az mellett azért élj teljes életet, járj el bulizni, ismerkedj meg szép lányokkal. A magyar lányok a legszebbek elvileg. Én is vtam egy csomó ilyen szépségbe szerelmes, de mihelyt eltűntek a placcról el is felejtettem őket, már rég nem is emlékszem azokra. Sztem ha Selena is kifut a divatból, te is elfogod felejteni. Vagyis nagyon remélem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!