Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni Selena Gomezzel?
Egyszerűen iszonyúan szerelmes vagyok belé, nem tudom már mit csináljak:S
18f
Jajj, hagyjátok már álmodozni.:) Én is álmodozom róla, hogy összejövök egy hírességgel.:D Ezzel semmi gond nincs, majd elmúlik...ha eléggé "elvetemült" vagy, akkor ráfekszel keményen az angol tanulásra, szerzel egy csomó lóvét és kiutazol.Ha szerencséd van és jókor vagy jó helyen, talán beszélhetsz vele 1 mondatot.Akkor elszáll a rózsaszín köd és jöhetsz haza. De van 1 tippem, hogy már az elején feladod.
Szóval álmodozz csak, azzal senkinek sem ártasz, csak közben ügyelj arra, hogy ne maradj le a hús-vér nőkről.:)
"Egy probat megert..biztos letezik hasonlo kinezetu lany mint Ő"
remélem egy sincs mert belőle 1 is sok
Szerintem is szép lány,de kizárt hogy valaha is jobban közel kerülhetnél hozzá..habár esetedben ha elég vakmerő vagy próbálkozhatsz amíg meg nem öregedsz...de ne feledd nem csak te vagy odáig érte hanem világ szerte sok fiu
sok sikert,ha össze jöttök nyiss topikot és hívj meg a bulira :D
18/f szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!