Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni Selena Gomezzel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen iszonyúan szerelmes vagyok belé, nem tudom már mit csináljak:S
18f
2011. máj. 11. 21:09
11/35 anonim válasza:
légy te is b*zi amint látható a b*zikra megy mivel justinnak csak fél év múlva lesz nem váltó műtéte ha előtte megcsináltatod akkor el veheted tőle :D
13/35 anonim válasza:
Igen, ő az, csak itt még fiatalka. Azóta megnőtt, de nem az egész csaj, csak a feje.
14/35 A kérdező kommentje:
Pont a feje fogott meg:D
2011. máj. 11. 21:30
15/35 anonim válasza:
hát talán azért mert csak a feje látszik.. a teste eltörpül mellette:D
16/35 anonim válasza:
Nyomtasd ki A/2ben és huzd a farkadra XD
17/35 anonim válasza:
csak úgy ha híres leszel, szerintem
angoltudás, és hálivudba kell költözni, és válogatásokra járni, meg tehetségkutatókba...de mire idáig eljutsz, valószínűleg már egy hús vér lányba leszel szerelmes, aki elérhető.
hogyan vagy belé szerelmes ha nem ismered? na meg a kémiai vonzalom, az csak élőben derül ki?!
18/35 anonim válasza:
Te haver, nem rég láttam egy kérdést, ahol Kate Middletonnal akartak össze jönni. Már ne is haragudj, de nem hiszem, hogy vha is össze tudsz vele jönni, hisz azt se tudja, hogy létezik ilyen ország, hogy Magyarország, majd pont te jönnél be neki. Jó lehet, hogy meg van rá az esély, de nagyon minimális. 0.01% alatt van. Hamarabb fognak eljutni a Marsra, mint hogy szóba álljon veled. Keress ink. igazi nőt és ne fakelj itt! Am. hol lehet jelenteni a kérdést a moderátornál?
20/35 A kérdező kommentje:
Egy probat megert..biztos letezik hasonlo kinezetu lany mint Ő
2011. máj. 12. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!