Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddíg várjak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddíg várjak, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 30 as korosztályú ffi.vagyok, van egy nálam 8 évvel fiatalabb barátnőm. Nagyon szeretem őt, de van 1-2 aggályom ... Ő is szeret engem állítása szerint, de nem mindíg mutatja ki, néha olyan mintha csak barátkozni akarna velem, nem párkapcsolatba lenni. jó 4 hónapja vagyunk együtt, még 1x sem volt nálunk, és általában csak hétvégén találkozunk bulikor, meg ritkán hétköznap. Nekem már hiányzik ő, most sem láttam már vagy 10 napja, de ő magától nem mutatja ki felém, hogy hiányoznék neki, nem mondja hogy mikor találkozunk már. Ezzel ellentétben mikor beszélgetünk chat -en ott meg "odavan" értem. Én szeretném komolyabbra fordítani a dolgokat, mit tegyek, vagy mit ne ?
2011. máj. 10. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Neki is lehet 1-2 aggálya.
2011. máj. 10. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Ja, a csaj egyáltalán nem akar tőled semmit. Azért olt a chat-en, hogy ő ne unatkozzon otthon. nem kellesz neki, ez teljesen világos.

keres egy jó bőrt és hagyd a lúvnyát a francba.

2011. máj. 10. 15:20
 3/10 anonim válasza:

Lehet hogy a csaj olyan hogy nehezen mutatja ki az érzéseit élőben (én is ilyen vagyok), chaten könnyebb kimondani a dolgokat, majd megváltozik ha tényleg szeret, megnyilik feléd és kimutatja az érzéseit.

Remélem tudtam segiteni.

Üdv

2011. máj. 10. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát de te kérdezed tőle, hogy mikor megy hozzád vagy mikor taliztok vagy valami?
2011. máj. 12. 16:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, az volt a válasz anno hogy nem akarja elsiettetni még a dolgokat, valamint most is van mindíg valami kifogás.
2011. máj. 12. 16:05
 6/10 canyon válasza:
Ilyen már nekem is volr! Lány vagyok és ugyanezt csináltam mint a bnőd. Nem volt szívem neki elmondani h nem szeretem de találkozni sd akartam vele.. minden mást szivesebben csináltam mint vele lenni. msn en nálunk is nagy volt a love.., ő 20 én 16 voltam
2011. máj. 12. 16:20
 7/10 canyon válasza:
én vagyok az előző lány is. szoval a véleményem hogy nem szeret.. én se szerettem azt a fiut
2011. máj. 12. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Hááát azért ez érdekes, hogy 4 hónapja együtt vagytok és nem volt nálad. Mert először azt akartam írni, hogy én is ilyen érdekes vagyok, hogy sose mondtam a barátomnak az elején, hogy mikor talizunk már. Mindig ő kérdezte, mindig ő hozta fel aztán ezt sérelmezte is, hogy én sose mondom magamtól,meg ha rajtam múlna akkor nem találkoznánk soha így meg úgy, de én nem tudom ezt megmondani, hogy ez miért volt..talán sztem a pasik kicsit gyorsabb tempóban akarnak haladni, mint mi.Utána ő lett a nagy szerelmem,el sem tudtam volna képzelni nélküle az életem.

De lehet egy másik helyzet is, mikor nem igazán érdekli a csajt a pasi, csak úgy van neki mert nincs jobb. Vagy! még esetleg nagyon gazdag vagy és tudja a csaj, hogy ezt ki kel használni, de semmi vonzódás nincs és nem is akar veled együtt lenni. Hát én ennyi tippet tudok adni neked.

18/L

2011. máj. 12. 16:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! ;) Igazándiból az otthoni családi bonyodalmakra, és a fáradtságra hivatkozik, mikor nem találkozunk, vagyis mikor megvan beszélve h találkozunk, és elötte pár órával szól hogy fáradt, lefekszik ... Hétvégén meg ha buli van, sokszor hívja a barátnőit, így nem csak velem van, tehát ezért vagyok egyre tanácstalanabb.
2011. máj. 12. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
hát akkor szerintem csináld azt, hogy hagyod, nem mondod, hogy talizzatok, pl felhívod egyszer és legyél vele ilyen közömbös, hogy: szia! mi újság? jólvan akkor na most megyek szia! vagy valami ilyesmi. Érezze, hogy milyen ha te se mutatod ki, hogy szereted, meg, ha te sem tepersz a kapcsolatért.
2011. máj. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!