Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak nem számít a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak nem számít a pénz?

Figyelt kérdés
Csak akkor ha van?
2011. máj. 8. 21:14
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

13:46

Egész biztos, hogy elolvastad amit írtam? Leírtam, hogy nem érdekel a pénz, majd válaszként közlöd, hogy helytelen válasz, ne érdekeljen a pénz.

Mivan?! O.o

2011. máj. 12. 13:52
 52/60 anonim ***** válasza:

válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:52

Csak arra akartam rávilágítani, hogy mnapság a pénz igen fontos. Egyférfi nem tudja kizárólag egyedül ellátni a családját...

Lehet, hogy nem érdekel a pénze, de ahogy hogy eltartson pénz kell és munka. Ám ha nincs jó fizető állása, már kérdéses a dolog..Erre meg a nő megpattan, mert nincs kellő kereste a párjának..

2011. máj. 12. 13:54
 53/60 anonim ***** válasza:
nem olyan fontos, ha pl tudnám, h a psi nem engedhetné me magának, h mindig moziba vigyen, akkor kifizetném én a jegyet, nem szaroznék rajta
2011. máj. 12. 15:01
 54/60 anonim ***** válasza:

válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-08 22:02

Hát igen a korosztály nem véletlenül beképzelt ennyire...

Te meg nem vagy nő, és nem kezdek ki nyomorult huszonéves lányokkal, mert szerintük a 20-éves fiú nem férfi...

Agy mosottak vagytok, és azt hiszitek , hogy veletek egykorú fiatal srác egy nagy kalap szar.. Ugye?

Mert nincs pénze, jah ahogy mondjátok nincs férfias vonása...

Nem érett, meg hasonló...

Mert ti lánykák azt hiszitek, ha már idősebbek vagytok, vagy netán egyidősek a pasival, akkor ti vagytok az ész, a királynő, és még sorolhatnám...

Elképesztően beképzeltek vagytok, naivak, divat centrikusak és lenézitek vagy hasonlót tesztek a veletek egykorú, kicsit fiatalabb pasikkal szemben...

Jah igen 30 éves, valóban többet élt, több tapasztalata lehet, de azért nem úgy kellene beszélni az egyidős pasikról mint valami fél nyomorékokról!

Nehogy azt hidd hogy huszonéves lányként fényévekkel jársz egy pasi előtt, ez tévedés!

Ne legyünk nagyképűek és ne hasonlítsunk senkit a másikhoz, mert ez nem fair így...

Ha minden fiatal férfit egy 30-40 éves hapsihoz hasonlítotok, azzal nem mentek sokra... Elvétve egy huszonéves lány és egy 30-as nő között óriási a különbség...

Valahol mindenkinek el kell kezdeni az életet, és nehogy azt hidd, hogy 20 évesként több eszed van, mint egy 20-21-22 éves pasinak, mert nem minden esetben igaz!

Túl sokat akartok, semmivel nem elégedtek meg...

Jah hogy a kérdéshez is válaszoljak: Próbáljátok ki: kiállítok elétek két pasit, az egyikben csóró ruha van, a másikon igényes öltöny, ápolt haj stb...

Szerintem azt fogjátok választani elsőre, aki külsőleg korrekt... Mert az látszik, hogy anyagilag jobban áll, mint a másik...

Először a külső alapján ítélik meg az embert...

A lányoknál meg fontos 10 évvel öregebb legyen, legyen átlag jó keresete, jó humora, magasabb legyen a pasi, legyen kocsija, háza és a satöbbi...

Nem csodálom, hogy a fiatal srácok elkeserednek, sokuk magányos, mert ti csak a 30-on felűlieket nézitek...

2011. máj. 12. 17:09
 55/60 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondoljátok, h elfajult kicsit a dolog??? Kb minden lány közölte, h ne tartsák el, de azért ne legyen kukás a hapsi. Kb minden lány közölte, h külön él a barátjától, v együtt tartanak fenn lakást. Kb minden lány közölte, h szülési szabadság után dolgozni akar tovább.

Erre fel: kb minden pasi közölte h minden nő pénzéhes ribi, minden nő 30-as pasit akar, minden nő azt akarja h a pasija házába költözzön, amit a pasija tart fenn (holott ha vkinek egy párból van lakása azt összeköltözés után közösen szokták fenntartani, de mindegy).

Aztán volt itt ez a sértődős úriember, aki lealázt a női nemet a csába, aztán csodálkozik, h nincs senkije????? Én 22 vok a hapsim 28, együtt tartunk fenn egy albérletet, nem élünk hű de haj de! Elvagyunk. DE NEM KUKÁS, NEM EGY UNINTELLIGENS BAROM, VAN ANNYI KERESETE, AMIBŐL FENN TUDNÁ TARTANI SAJÁT MAGÁT, EHHEZ ÉN IS HOZZÁADOK=FENN TUDJUK TARTANI SAJÁT MAGUNKAT ÉS A MACSKÁNKAT. Vagy akkor már az is baj, h a nők többsége nem kívánja eltartani a pasiját???? Komolyan nem értem, mert totál elbeszélünk egymás mellett.

Tehát, összefoglalva: Számít a pénz! Nem az számít h gazdag legyen a hapsi, hanem h ne legyen egy tehetetlen balfék, akinek nem futja tejre, kenyére. Minthogy ezt a hapsik is elvárják egy nőtől. ÉS: egyetemista fiúkra ez még nem vonatkozik mielőtt bárki belekötne!!!

2011. máj. 12. 18:05
 56/60 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:05

Tudod, én azt gondolom te nem vinnéd el más mocskát hogy elkerüljék a fertőzés veszélyt!

Kemény fizikai munka és az egyik legfontosabb munka!

Majd meglátnám te mennyire csinálnád ezt a munkát...

Szidod itt a kukásokat, de te ostoba azt se tudod, milyen fontos feladatot látnak el ezek a KUKÁSOK!

Attól hoogy kukás valaki, még ember. Nem kell annak hülyének lennie...

Sőt, ők nagyon is jól keresnek kis barátom! Úgyhogy ne szidd a kukásokat, mert elviszik a véres menstruációs cuccaidat, hogy a városban elkerüljék a fertőzés veszélyt te Agyatlan barom!

De lányok nektek számít a pénz, de a legfontosabb hogy milyen a szakmája....

Még véletlenül se becsüljük meg az embereket...

De majd szólok minden kukás ismerős barátomnak és mondom nekik, hogy ne vigyék el a szemetet egy hónapig, kíváncsi lennék hogy éreznéd magad egy idő után!

Az embereket ne ezek alapján ítéljük meg, sőt aa gyenge vagy mert nem tudsz fizikai munkát végezni..ami estleg veszélyes lenne...

Nyilvánvalóan nem lesz belőled ács, sem bádogos, útburkolat javító, kukás,

úgyhogy kedves leánykák a piszkos munkát mi végezzük el, és mit kapunk tőletek? Ezek a nyomorult kukások...

Egy környezetvédő...

2011. máj. 12. 19:25
 57/60 anonim ***** válasza:
65%-os, neked problémáid vannak.
2011. máj. 12. 19:28
 58/60 anonim ***** válasza:
Jajj, gyerekek, félreértettetek! Én nem a kukásokat szidom: Az egy tiszteletre méltó szakma. De gáz! Mifelénk a kukás a hajléktalan szinonimája! Bocs a félreértésért!!! Nincs gondom a kukásokkal, anyukám mindig arra tanított, ha nincs pestisem, köszönjem egy kukásnak!
2011. máj. 12. 19:57
 59/60 anonim ***** válasza:
Gondolom amúgy TE nem fogsz bocsánatot kérni miután lehordtál mindennek és kiderült, h tévedtél. Amúgy neked tényleg gondjaid vannak, kezeltesd magad!
2011. máj. 12. 21:01
 60/60 anonim ***** válasza:

"Jah hogy a kérdéshez is válaszoljak: Próbáljátok ki: kiállítok elétek két pasit, az egyikben csóró ruha van, a másikon igényes öltöny, ápolt haj stb... "

Baromira igaz minden egyes mondatod. Én is valami hasonlót írtam, erre megkaptam a szokásos sablonos, kioktató baromságokat.

2011. máj. 14. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!