Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak nem számít a pénz?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:33
Olyan szépen megfogalmazta, hogy már majdnem elhittem. Majdnem :)
Iskolás, szűkös anyagi helyzettel.
És nem gondolom magam infantilisnek.
Akkor addig úgy elvagyok.
Az idő mindent megold.
"Szerelemből nem jutsz el nyaralni, nem fogsz kozmetikushoz
járni és kocsikázni és a többi..."
Én spec nem járok kozmetikushoz, a szépségápolást megoldom itthon és így is szép vagyok.
Ha nyaralni akarok, összegyűjtöm rá a pénzt magam.
Kocsikázni? Az meg mit takar nálad? Beülünk az autóba és csak úgy "megyünk? :D Mi inkább biciklizünk.
Amúgy ez a "minden nő a pénzre hajt" dolog is egy hatalmas általánosítás, aminek nagyon csekély alapja van.
Egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy ezt csak azok a férfiak mondogatják úton-útfélen, akik nem tudnak maguknak barátnőt "szerezni" és azzal nyugtatgatják a pici lelküket és egójukat, hogy azért nincs párjuk, mert csórók és a nők meg pénzéhes r*bancok.
Az én barátom sem keres jól, pedig már elmúlt 30, valószínűleg sosem lesz hűde gazdag, mégsem adnám oda őt semmiért és a jövőmet is vele tervezem.
Nincs autónk, nincs közös lakásunk, egyelőre még arra sincs pénz, hogy közös albérletbe költözhessünk.
Olykor elmegyünk koncertre, szabadtéri rendezvényekre járunk és barátokkal ide-oda.
Színház, mozi, külföldi nyaralás szóba sem jön, nem telik rá.
Mégis boldogabb vagyok vele, mint bárkivel valaha.
Persze, vannak nők, akiknél a pénz a mérce, de ugyanúgy vannak ilyen férfiak is!
Ezek az emberek pedig csak sajnálatra méltóak.
A pénzük biztos boldoggá teszi őket akkor is, mikor egyedül és magányosan halnak majd meg...
L/24
Szóval a csajoknak nem tetszik sem az általánosítás, sem az, hogy pénzéhesnek nevezik őket. És akkor az a mondat, hogy "csak az a pasi mond olyat, hogy a csajoknak csak a pénz számít, aki nem tud nőt szerezni magának" mégis micsoda?
Lehet itt mindenféle baromságra hivatkozni, hogy a csajok korábban érnek (ami nem csak általánosítás, de a legnagyobb baromságok egyike) és ezért állnak össze 30-on felülivel, mert a korukbeliek éretlenek. Igen, egy 20-on éves srácnak nincs biztos melója, sok pénze és saját kocsija, mert vagy egyetemre jár, vagy rosszul fizető melója van és ekkor máris éretlen, mert nem tudna eltartani egy családot. Így a csajok ráakaszkodnak a 30-on felüliekre, mert nekik jó eséllyel már van lakásuk, kocsijuk és biztos megélhetésük. Mégis csak könnyebb beköltözni a kész házba, mint tenni is érte.
Arra meg kíváncsi lennék, ha egy lánnyal megakarna ismerkedni mondjuk egy olyan srác, aki munkáscuccban van, hagy teljesen átlagos ruhát visel, vagy egy olyan, akin több tízezres szarok vannak és egyfolytában azt érezteti, hogy mennyi lóvéja van, vajon melyiket választanák. Persze az átlagosat, mert nem a pénz számít nekik igaz? Nem a francokat. Ez olyannyira nem igaz, mint az, hogy nekik nem a külső a legfontosabb.
02:49
Akkor gondolom én pl. hazudok, amikor azt mondom, hogy 5 évig jártam építőmunkással. Hm?
Amúgy google a barátod, olvass utána, hogy a nők korábban érnek. Nem mind, de úgy általában. Ez nem valami jól hangzó duma, ez tény.
Kedves 02:49!
Légyszíves olvasd el még egyszer, amit írtam, mert vagy nagyon félreértelmezted, vagy nem olvastad el rendesen.
Amúgy eddig az összes barátom korombeli volt, a mostani páromról sem tudtam, hogy 30-on túl van, nem is látszik rajta, hogy ennyi idős.
Nem jár márkás cuccokban és nincs sok pénze, se kocsija, vagy saját lakása (de ezt már ugye leírtam).
Nem járunk puccos helyekre, nem vesz nekem drága ajándékokat.
Mégis minden vágyam az, hogy pár év múlva ő legyen a gyerekem/im apja, mert őt szeretem a világon a legjobban.
És itt ez a lényeg, nem a pénz.
És csak úgy mellékesen, a korombeli barátaim fele annyira sem voltak érettek egy kapcsolatra, mint amennyire kellett volna, vagy mint amire én vágytam, ő az első, aki tényleg illik hozzám.
Szóval igen, a nők ezért részesítik előnyben az idősebb férfiakat és nem a pénz miatt (persze kivételek mindig vannak).
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!