Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak nem számít a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak nem számít a pénz?

Figyelt kérdés
Csak akkor ha van?
2011. máj. 8. 21:14
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

"Hogy igenis kocsival jobb járni mint gyalog"

Erről a következő sztori jutott eszembe: 20 voltam kb. amikor az akkori pasim haverja elvitt minket valahová. A pasimnak nem volt kocsija, a haverjának Ladája volt. Mikor odaértünk a kocsihoz, megkérdezte, hajlandó vagyok-e beülni? Mondom már miért ne? Vagy ennyire rosszul vezetsz? Azt mondta nem, de volt olyan lány, aki nem volt hajlandó beülni egy sz*r Ladába! Csak pislogtam, hogy ilyen van?!

Engem soha nem érdekelt, hogy a páromnak van-e kocsija, pénze. Annyi pénze legyen, hogy ne én tartsam el. Ennyi.

2011. máj. 9. 19:12
 42/60 A kérdező kommentje:

A szerelem mindent megold.

:)

2011. máj. 9. 19:19
 43/60 anonim ***** válasza:
20%

"Akkor gondolom én pl. hazudok, amikor azt mondom, hogy 5 évig jártam építőmunkással. Hm?

Amúgy google a barátod, olvass utána, hogy a nők korábban érnek. Nem mind, de úgy általában. Ez nem valami jól hangzó duma, ez tény."

Miért van az, ha valaki felesz egy építőmunkással, vagy asztalossal kapcsolatos kérdést az anyagi kategóriában, mindig jön valaki, aki leírja, hogy ő évekig járt ilyennel.

Lehet, hogy korábban értek testileg, de lelkileg és agyilag biztos, hogy nem. Nagyon sok olyan dolgot találtam, pont jó barátom a google segítségével, melyek tanulsága szerint 15-16 éves kislányokat többször kaparták már ki, mint nagyanyám a süteményes tepsit, vagy, hogy 13 éves már diszkó parkolókban szopnak ismeretleneket. Gondolom ez is a nagyfokú érettség egyik bizonyítéka.

2011. máj. 10. 20:07
 44/60 anonim ***** válasza:
Nem. Ez az elcseszett nevelés mintapéldája.
2011. máj. 10. 20:09
 45/60 anonim ***** válasza:
48%

10:03

Jól van na, ne idegesíts már fel magad, mert még infarktust kapsz. Igen tudom, te is, mint az összes többi hozzászóló, kivételek vagytok. Mily meglepő.

Amúgy meg minek kezdesz el itt ingerülten magyarázkodni és megindokolni mindent? Talán azért, mert mégis van benne valami, amit írtam?

2011. máj. 10. 20:26
 46/60 anonim ***** válasza:

"Arra meg kíváncsi lennék, ha egy lánnyal megakarna ismerkedni mondjuk egy olyan srác, aki munkáscuccban van, hagy teljesen átlagos ruhát visel, vagy egy olyan, akin több tízezres szarok vannak és egyfolytában azt érezteti, hogy mennyi lóvéja van, vajon melyiket választanák." - 02:49

"Akkor gondolom én pl. hazudok, amikor azt mondom, hogy 5 évig jártam építőmunkással. Hm?" - 02:53

"Miért van az, ha valaki felesz egy építőmunkással, vagy asztalossal kapcsolatos kérdést az anyagi kategóriában, mindig jön valaki, aki leírja, hogy ő évekig járt ilyennel." - 20:07

Azért, hogy cáfolja azt a baromságot, amit a fent idézettek közül 02:49-kor írtál. Nehéz meglátni a logikát?

2011. máj. 10. 20:31
 47/60 anonim ***** válasza:

nem igazán

pehh

2011. máj. 12. 12:53
 48/60 anonim ***** válasza:

Én speciel csak a saját tapasztalataimból indulok ki.Félreértés ne essék,nem vagyok pénzéhes,sose vágytam arra,hogy eltartson egy férfi,és sose fogok erre vágyni!Viszont jó családból származom,ebből adódik,hogy kb. mindenem meg van a korombeliekhez képest,így könnyebben indultam el a diploma után is.Már nem szorulok a szüleimre,de szívesen támogatnának,ha bármi kellene,ezért én nagyon hálás is vagyok nekik.

Viszont.Az eddigiek alapján,azok a kapcsolataim,ahol a fiú is hasonló körülmények között volt mint én,azok tartósabbak voltak.Nem érdekelt a pénz,de egy kicsit rossz érzés volt,mikor a kollégista barátom ott alszik a lakásomon,és én tudtam,hogy sose alhatok nála...(szerencsére hamar vége is lett!).Volt olyan kapcsolatom is,ahol a fiú szülei újgazdagok voltak,viszont még velük élt,így szintén nem alhattam nála.Hiába volt k.sok pénzük.Na ez is gáz...Akár szemétség akár nem,én már olyan kapcsolatot tudok csak elképzelni,ahol a páromnak is van külön lakása,vagy össze is tudunk költözni....24N

2011. máj. 12. 13:07
 49/60 anonim ***** válasza:

válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-08 22:02

Hát igen a korosztály nem véletlenül beképzelt ennyire...

Te meg nem vagy nő, és nem kezdek ki nyomorult huszonéves lányokkal, mert szerintük a 20-éves fiú nem férfi...

Agy mosottak vagytok, és azt hiszitek , hogy veletek egykorú fiatal srác egy nagy kalap szar.. Ugye?

Mert nincs pénze, jah ahogy mondjátok nincs férfias vonása...

Nem érett, meg hasonló...

Mert ti lánykák azt hiszitek, ha már idősebbek vagytok, vagy netán egyidősek a pasival, akkor ti vagytok az ész, a királynő, és még sorolhatnám...

Elképesztően beképzeltek vagytok, naivak, divat centrikusak és lenézitek vagy hasonlót tesztek a veletek egykorú, kicsit fiatalabb pasikkal szemben...

Jah igen 30 éves, valóban többet élt, több tapasztalata lehet, de azért nem úgy kellene beszélni az egyidős pasikról mint valami fél nyomorékokról!

Nehogy azt hidd hogy huszonéves lányként fényévekkel jársz egy pasi előtt, ez tévedés!

Ne legyünk nagyképűek és ne hasonlítsunk senkit a másikhoz, mert ez nem fair így...

Ha minden fiatal férfit egy 30-40 éves hapsihoz hasonlítotok, azzal nem mentek sokra... Elvétve egy huszonéves lány és egy 30-as nő között óriási a különbség...

Valahol mindenkinek el kell kezdeni az életet, és nehogy azt hidd, hogy 20 évesként több eszed van, mint egy 20-21-22 éves pasinak, mert nem minden esetben igaz!

Túl sokat akartok, semmivel nem elégedtek meg...

Jah hogy a kérdéshez is válaszoljak: Próbáljátok ki: kiállítok elétek két pasit, az egyikben csóró ruha van, a másikon igényes öltöny, ápolt haj stb...

Szerintem azt fogjátok választani elsőre, aki külsőleg korrekt... Mert az látszik, hogy anyagilag jobban áll, mint a másik...

Először a külső alapján ítélik meg az embert...

A lányoknál meg fontos 10 évvel öregebb legyen, legyen átlag jó keresete, jó humora, magasabb legyen a pasi, legyen kocsija, háza és a satöbbi...

Nem csodálom, hogy a fiatal srácok elkeserednek, sokuk magányos, mert ti csak a 30-on felűlieket nézitek...

2011. máj. 12. 13:26
 50/60 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-09 19:12

Engem soha nem érdekelt, hogy a páromnak van-e kocsija, pénze. Annyi pénze legyen, hogy ne én tartsam el. Ennyi.

Ez helytelen válasz!

Hé csajok, azt elfelejtitek, hogy nem az 1800-as években élünk!

Ne várjátok el, hogy eltartsanak benneteket, mert ez mam ár nem igazán lehetséges!

Persze amíg szülsz, és utána pár évig nincs munka ok, természetes...

De utána se várd el, hogy eltartson...

Ma már a férfiak keresete sem olyan jó, hogy eltartson egy nőt, gyereket, házat, kocsit stb....

Közösen kell megoldani a dolgokat!!!!!!!!

A párkapcsolat házasság erről szól!

2011. máj. 12. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!