Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak nem számít a pénz?
"Egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy ezt csak azok a férfiak mondogatják úton-útfélen, akik nem tudnak maguknak barátnőt "szerezni" és azzal nyugtatgatják a pici lelküket és egójukat, hogy azért nincs párjuk, mert csórók és a nők meg pénzéhes r*bancok."
Ezzel én is egyet értek. Persze ezeknek a férfiaknak nem jut el az agyáig az hogy nem azért nem kell egy nőnek sem, mert nincs egy valag pénze, és sajtá családi háza, hanem azért mert egy megkeseredett bunkó, akinek még a sz*r is sz*r, és folyton szidja a nőket, és úgy viselkedik, mintha az egész büdös világ sokkal lenne az adósa. (fú, hány ilyet láttam már...)
Egyébként a kérdésre válaszolva engem jobban izgat az hogy NEKEM mennyi pénzem van, az ÉN állásom mennyire fizet jól. Ellenben ha azt látom hogy egy 30 éves f*szi még mindig pizzafutár, vagy egy 20 éves srác legnagyobb álma hogy rocksztár legyen, és elvégezze a bölcsésszakot, akkor azért bennem is megszólal a vészcsengő, és nem azért mert csóró az illető, hanem mert láthatóan nem ebben a világban él, és nem nőtt fel agyilag, és valószínűsíthetően nem megbízható partner az élet viszontagságaiban.
Ellenben azokat a nőket mélyen megvetem, akik szépen bele akarnak csücsülni egy másik ember által összehozott vagyonba, és potyogtatni a gyerekeket más pénzén. Ezek a nők soha nem fognak felnőni, mert soha nem kényszerülnek rá hogy igenis megálljanak a saját lábukon, és egzisztenciát teremtsenek, csak más sikerein tudnak élősködni. Paraziták. Akkor meg van a nagy pofára esés, amikor 2 gyerekkel nem tud hova menni váláskor, mert két fűszálat nem tett keresztbe az élete során.
23/L
És a párom pontosan velem egyidős, akármilyen hihetetlen.
Az a véleményem erről, hogy valóban van sok sok olyan csaj, akiknek a pénz számít, ez főleg a fiatalabb korosztályból kerül ki. DE például én azok közé tartozom, akiknek van annyi büszkesége, hogy megkeresem magam a pénzt mindenre, amire szükségem van. Nem vagyok eltartott és nem is szeretnék az lenni. Sajnos a szüleimmel élek még 25 éves létemre, de velük is megosztozunk minden költségen. Nem lenne pofám kihasználni őket és senki mást, nem is akarok. Nem akarok soha függeni egy pasitól, ezt a mostani barátom is tudja, akinek szerencséje van mert sokszor én adok neki kölcsön pénzt...és mégis vele vagyok még mindig...
Szóval a válasz nem. Nem mindenkinek csak a pénz számít.
25 L
Nem az számít van -e a pasinak pénze lakása...hanem az számít, hogy a nőnek van -e!
Tudod miért? Mert váláskor nem kell 2 gyerekkel az utcára kerülni!
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:49
Messze menőkig igaza van.
És én inkább korosztályra tagoltan gondoltam.
Kb.16-25 éves csajoknál fordul elő.
Hogy igenis kocsival jobb járni mint gyalog.
"Egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy ezt csak azok a férfiak mondogatják úton-útfélen, akik nem tudnak maguknak barátnőt "szerezni" és azzal nyugtatgatják a pici lelküket és egójukat, hogy azért nincs párjuk, mert csórók és a nők meg pénzéhes r*bancok."
Ezzel én is egyet értek. Persze ezeknek a férfiaknak nem jut el az agyáig az hogy nem azért nem kell egy nőnek sem, mert nincs egy valag pénze, és sajtá családi háza, hanem azért mert egy megkeseredett bunkó, akinek még a sz*r is sz*r, és folyton szidja a nőket, és úgy viselkedik, mintha az egész büdös világ sokkal lenne az adósa. (fú, hány ilyet láttam már...) "
Látom kérdező, neked se jut el az agyadig...
Én most azért nem értek egyet veletek, mert végletekben gondolkodtok. Én azt mondom, számít a pénz egy alap szinten. Ne legyen hú de gazdag, de kukás se.
Aki azt írta h más pénzén ne szüljön senki gyereket, az mit gondol, ki fog perkálni, ha 3 évig otthon lesz a gyerekével, ha több lesz, akár 6 évig. V elmegy dolgozni és kiszórja a pénzét dadára, ovira meg bölcsire, míg a gyerekeit idegenek nevelik fel? Nem, a férje fog perkálni. És sztem nagyon nem mindegy h mosod a pelenkát, v veszed a boltban. De ez megint nem az h gazdag legyen, csak legyen egy normális állása.
Aki azt írta h a fiatal nők beleülnek a 30-asok lakásáb...stb. 1: a legtöbb harmincas beleült az apukája/anyukája által teremtett lakásba, aki nem arra nem vonatkozik!!! 2: Vhogy egy harmincas ffit sem hallottam még arra panaszkodni, h a fenébe van egy huszonéves barátnőm, sztem holnap keresek egy harmincast... 3: a barátnőm 22 és 32 éves a pasija, akinek van lakása és kocsija. Bnőmnek nincs, de önállóan tart fenn albérletet, és többet keres mint a srác..."a kis pénzéhes riba_c, más kocsiján furikázik..". 4: Én is 22 vok, és 28 éves a barátom, van kocsija, nincs lakása. Közösen tartjuk fenn az albérletünket. És tényleg nem fakadok sírva ha Debrecenbe nem vonattal kell lemennünk a mamámékhoz, márcsak azért is mert kocsival olcsóbb....
Ja! És a múltkor itt voltak beszerelni a netet, bevallom megakadt a szemem a munkásgatyás srácon, mert állati helyes volt, és intelligens is :D
És végül: sztem az igazság ott keresendő, h minden lány- és ffi is azt a színvonalat akarja fenntartani felnőttként, amit gyerekként megszokott. Minimum. Tehát újgazdagék lánya, nyilván nem fog egy áccsal kezdeni.
14:19
Félreértettél. Én azokról a nőkről beszéltem, akiknek szinte nem is opció hogy egzisztenciát teremtsenek maguknak, hanem eleve úgy gondolkoznak hogy majd ők szülnek, a férfi meg dolgozzon és fizessen.
Evidens hogy ameddig én nem fogok dolgozni (bár félretett pénzem minden bizonnyal lesz, ha már egyszer gyereket vállalok), addig a nagyobb összeget a férjem fogja beleadni a közösbe, de mostmár egyre elterjedtebb az hogy úgy szülnek lányok, hogy ha 1-2 évet dolgoztak, akkor sokat mondok.
Azt meg nehogy már összehasonlítsuk ha valaki szüleitől örököl/kap ingatlant, meg ha valaki hátizsákkal jön a házasságba, aztán a fél ingatlanra meg jogot kíván formálni.
Na igen én is ismerek ilyet, amit az utolsó válaszoló írt. Hogy fél hátizsákkal jön a házasságban és utána azt akarja, hogy minden az övé legyen...vagy legalább a fele...
A közeli rokonságunkban van ilyen nő, talán kettő is...és egy undorító dolognak tartom őszintén szólva...hogy lehet már valaki ilyen??? Egyszerűen nem tudom megérteni...
Nő vagyok, de soha nem lennék ilyen szemétláda, mint sokan mások...ami nem az enyém az nem az enyém...ennyi. Nem akarok másokon élősködni. És nagyon elítélem az ilyeneket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!