Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után írjátok/írtáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után írjátok/írtátok ki facebookra, hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tudom, van, aki egyáltalán ki se írja, meg nem érdekli ez, de aki ki szokta írni, mennyi idő után teszi? Azért kérdezem, mert egy fiú barátom, tök félénk amúgy, végre randizni hívott egy lányt, és sejthető volt, hogy lesz vmi. Délután 4kor találkoztak, és éjfélkor már kiírta a srác, hogy kapcsolatban... Csak nekem gyors egy kicsit? :) Lehet, hogy holnapután szakítanak. Bár ezt még járásnak se mondanám, hogy valakivel "együtt vagy" 8 órája...
2011. máj. 8. 19:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy azért, mert volt egy rövid kis jól sikerült randi, attól az még nem kapcsolat. Velem is előfordult, hogy randiztam egy sráccal, találkozgattunk utána még néhány napig, de rájöttem, hogy igazából nem jön be, és ennyi volt. Nem gondolnám azt, hogy ez egy kapcsolat volt, és elég hülyén nézett volna ki, ha pár naponta váltogatjuk a családi állapotunkat, ahogy ezt írta is valaki (de szerencsére akkor még nem volt facebook:)). Meg az ismerősöm esetében azért is "necces", mert középiskolai tanár, és láttam, hogy tanítványai is lájkolták meg hozzászóltak (én már csak ezért sem venném fel a tanítványaimat, de ez nem ide tartozik), és hát gondolom, ha esetleg ebből rövid idő után szakítás lenne, rögtön az volna a téma a suliban, hogy mekkora lúzer a tanár...
2011. máj. 9. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!