Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után írjátok/írtáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után írjátok/írtátok ki facebookra, hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tudom, van, aki egyáltalán ki se írja, meg nem érdekli ez, de aki ki szokta írni, mennyi idő után teszi? Azért kérdezem, mert egy fiú barátom, tök félénk amúgy, végre randizni hívott egy lányt, és sejthető volt, hogy lesz vmi. Délután 4kor találkoztak, és éjfélkor már kiírta a srác, hogy kapcsolatban... Csak nekem gyors egy kicsit? :) Lehet, hogy holnapután szakítanak. Bár ezt még járásnak se mondanám, hogy valakivel "együtt vagy" 8 órája...
2011. máj. 8. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha sikerült a randi és járok vele akkor miért ne lehetne "kapcsolatban"? Szerintem az elég kellemetlen, ha egyedülállóra van kapcsolva mikor járnak.
2011. máj. 8. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Hát én tuti utálnám a srácot, akivel randizok és nem teszi ki fácséra hogy kapcsolatban van velem. Szerintem egy kapcsolatban nincs ennél fontosabb!
2011. máj. 8. 19:27
 3/11 anonim válasza:
100%
Szerinted nincs annál fontosabb, hogy kiírjátok facebookra?.. ár bocs ,de ez elég gáz. A járás arról szóljon,hogy két ember szereti/bírja egymást, nem arról ,hogy menőznek az ismerőseiknél...
2011. máj. 8. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne még valaha bnőm, én direkt nem tenném ki, amíg a lány nem teszi ki. Ha előbb tenném ki, az arra utalna, h én jobban szeretem, és ezzel a lányok vissza szoktak élni.
2011. máj. 8. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Ez igaz. De én úgy jártam, hogy a lány hamarabb kitette egy másik fiú miatt:O Na ez hogy van? Vele összejött aztán velem és én azt hittem miattam rakta ki:D Ez sem megoldás, hogy ki mikor rakja ki, meg hogy ki miatt:P
2011. máj. 8. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én egy hét után kiraktam, azt hittem jól mennek a dolgok. aztán egyik napról a másikra lapátra tettek, én meg vehettem is le a szívecskét. ez azért ciki, alig egy napig volt kint :).
2011. máj. 8. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
semennyi
2011. máj. 8. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
asszem 3-4 nap
2011. máj. 8. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az en parom is kirakta mar az elso randi utan, nagyon be volt lelkesulve a Draga:) Nekem is gyors volt, de vegulis 9 honapja egyutt vagyunk, ugyhogy teljesen mindegy lett volna, hogy 1 nap, vagy 1 honap utan rakja ki.
2011. máj. 8. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az elég kellemetlen, ha egyedülállóra van kapcsolva mikor járnak."

Miért kellemetlen ez. Ha nyilvános helyen behugyozol az kellemetlen, ez nem az. Amúgy meg a járás k.rvára nem egyenlő egy kapcsolattal.

A másik pedig, eléggé szánalmas és felháborító, hogy a sok idióta ezelőtt a szar előtt éli le az életét és egy rövid randi után már az a legfőbb gondjuk, hogy vajon most megváltoztassák-e az egyedülálló feliratot, mert mit fognak szólni hozzá mások. Komolyan mondom, hogy kezelni kéne titeket.

2011. máj. 9. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!