Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kibeszélik EGYMÁS barátját?
Filmekben van, hogy dumálnak a nők, és akkor kibeszélik egymás barátját, hogy milyen dolgai vannak, meg mit tuál benne, mit szeret, meg mi a barátja titka...
Tényleg ez megy a lányoknál?
Szóval, lehet, hogy barátnőm barátnője annyira ismer engem, mint a barátnőm, mert folyton rólam megy a duma, amikor nem vagyok ott?
Hát, lehet hogy más igen, de én nem!
Úgy gondolom ez csak rám, meg rá tartozik!
mert ti fiúk iylenekt nem beszéltek meg a haverotokkal/barátotokkal?"
Kérdésre NEM illik kérdéssel válaszolni!
Amúgy is :D Igaza van!
Nem ez volt a kérdés!
xD
Pont ezt kérdeztem a minap :) Csak a komolyabb korosztálytól ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na, hát kezdjük ott, hogy nekem egyetlen barátnőm van, rajta kivül minden barátom fiú (még a legjobb barátom is :)).
Engem például teljesen untat a "barinős csevegés".
Egyetemen tapasztaltam (olyan szakra járok, ahol szinte csak lányok vannak), nem folyik másról a téma, csak a pasikról.
Egyszerűen hányok attól, hogy szinte vadidegeneknek (csoporttársak) teregetik ki a párkapcsolatuk minden kis részletét.
Persze kivételek vannak, az én barátnőm is ilyen, meg ugye én is.
Nem azt mondom, hogy a legjobb barátommal nem beszélek meg bizalmasabb és intimebb dolgokat, de mivel benne ezer százalékig megbizom és nagyon közel áll hozzám, szerintem ez természetes.
Viszont azt gondolom, hogy a párom és az én intim dolgaim nem tartoznak másra, csakis ránk.
Eszem ágában nem lenne erről cseverészni senkivel.
L/24
Én a spanokkal úgy vagyok hogy a nagyon részletes/bizalmas dolgokat, csak idővel, aktualitását vesztve beszélem meg akkor is csak akkor ha szóbajön valamivel kapcsolatban.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!