Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok kibeszélik EGYMÁS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok kibeszélik EGYMÁS barátját?

Figyelt kérdés

Filmekben van, hogy dumálnak a nők, és akkor kibeszélik egymás barátját, hogy milyen dolgai vannak, meg mit tuál benne, mit szeret, meg mi a barátja titka...

Tényleg ez megy a lányoknál?

Szóval, lehet, hogy barátnőm barátnője annyira ismer engem, mint a barátnőm, mert folyton rólam megy a duma, amikor nem vagyok ott?

2011. máj. 7. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mert ti fiúk iylenekt nem beszéltek meg a haverotokkal/barátotokkal? csak mert én az összes fiú ismerősömtől hallottam már, h személyes dolgokat mondanak el egymásnak, és épp röhögnek rajta stb.
2011. máj. 7. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát, lehet hogy más igen, de én nem!

Úgy gondolom ez csak rám, meg rá tartozik!

2011. máj. 7. 22:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a kérdés. XD
2011. máj. 7. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:

mert ti fiúk iylenekt nem beszéltek meg a haverotokkal/barátotokkal?"

Kérdésre NEM illik kérdéssel válaszolni!

Amúgy is :D Igaza van!

Nem ez volt a kérdés!

xD

2011. máj. 7. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Pont ezt kérdeztem a minap :) Csak a komolyabb korosztálytól ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. máj. 7. 22:37
 16/20 anonim ***** válasza:
kit érdekel mi volt a válasz? én meg kérdeztem más, az övét már megválaszolták. Ti fiúk meg ne csináljatok úgy, mintha nem tudnátok ezeket, mert ilyen h.lyék ti sem lehettek
2011. máj. 7. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Na, hát kezdjük ott, hogy nekem egyetlen barátnőm van, rajta kivül minden barátom fiú (még a legjobb barátom is :)).

Engem például teljesen untat a "barinős csevegés".

Egyetemen tapasztaltam (olyan szakra járok, ahol szinte csak lányok vannak), nem folyik másról a téma, csak a pasikról.

Egyszerűen hányok attól, hogy szinte vadidegeneknek (csoporttársak) teregetik ki a párkapcsolatuk minden kis részletét.

Persze kivételek vannak, az én barátnőm is ilyen, meg ugye én is.

Nem azt mondom, hogy a legjobb barátommal nem beszélek meg bizalmasabb és intimebb dolgokat, de mivel benne ezer százalékig megbizom és nagyon közel áll hozzám, szerintem ez természetes.

Viszont azt gondolom, hogy a párom és az én intim dolgaim nem tartoznak másra, csakis ránk.

Eszem ágában nem lenne erről cseverészni senkivel.

L/24

2011. máj. 8. 00:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, a csajok mindent kidumálnak egymással...bár én meg nem szeretem elmondani a barátnőimnek részletről részletre az életemet. De ők ilyenek, és ezt elvárják tőlem is, hogy ilyen legyek. és ha nem mesélek, akkor kiakadnak, és durcáznak..Szal, nehéz ez..Ha nem akarod, a barátnők akkor is kiszedik belőled..:S Szerintem is a szexuális élet csak 2 emberre tartozik!
2011. máj. 8. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen
2011. máj. 31. 12:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Én a spanokkal úgy vagyok hogy a nagyon részletes/bizalmas dolgokat, csak idővel, aktualitását vesztve beszélem meg akkor is csak akkor ha szóbajön valamivel kapcsolatban.

24/F

2011. máj. 31. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!