Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kibeszélik EGYMÁS barátját?
Filmekben van, hogy dumálnak a nők, és akkor kibeszélik egymás barátját, hogy milyen dolgai vannak, meg mit tuál benne, mit szeret, meg mi a barátja titka...
Tényleg ez megy a lányoknál?
Szóval, lehet, hogy barátnőm barátnője annyira ismer engem, mint a barátnőm, mert folyton rólam megy a duma, amikor nem vagyok ott?
Igen, kibeszélik.
Bár nem rólad megy a duma folyton, csak ha az életében nincs semmi más esemény azon kívül, hogy veled van :)
Totyaa: Ez durva!!!!! o.O
énis hallotam már egyes mást a lányok egyéni szokásairól. Mondjuk amikor a koleszban a lányrészlegen vagyok a lányok sokat mesélnek a pasijuk szokásairól, hogy bunkó volt e ma vagy hogy mit adott valentínapra, vagy a mindenapi közös élményekről. Még nem hallottam hogy a péniszméretről dumáltak volna, de ha nem vagyok a szobában kituja minden elképzelhető. :D
Nagyon személyes dolgokat nem beszélek meg a baránőimmel.
Esetleg ha összekapunk valamin és nem tudok kiizodni rajta vagy nagyon rosszul esik valami,esetleg nem tudom melyikünknek volt igaza egy vitában,akkor kikérem a tanácsukat.
Ilyeneket,hogy mekkora a farka,miket csinálunk az ágyban vagy olyan dolgokat,amiről tudom,hogy kellemetlen lenne neki(bármivel kapcsolatban)és ami csak ránk tartozik,természetesen nem mondom el.
De minden ember más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!