Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkora érzelmi bajba vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora érzelmi bajba vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van 1 srác akibe szerelmes voltam két évig...Már nem szerettem de 3 hétig jártunk, szombaton szakítottunk!Vagyis ő velem, mert menni szerettem volna bulizni...És ő velem akart lenni és azt mondta ha felmegyek akkor vége!És én mondtam neki, hogy akkor vége! Jó volt vele minden!És megbánta, hogy szakított velem...és olyanokat mond nekem amit még soha senki!:( De van egy másik srác is aki tetszik! És kavarunk 3 hete...Vagyis a másik pasi mellet...És most, hogy Szakítottak velem így találkozzunk is! De nem tudom, hogy hogyan tovább hisz az a srác aki tetszik annak idő kell...És bizonytalan az egész! A másiknak nem kéne idő...De nem tudom, hogy biztos akarom e! Valaki segítsen! Ha több részlet kell akkor kérdést tehetek csak segítsetek!
2009. márc. 9. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Aki kidob mert elmentél bulizni nem normális, akinek meg idő kell az se normális. És te se vagy normális ha azt olvasom amit firkálsz kis tinilány lehetsz akinek fogalma sincs arrol mi hogy működik, nem tudom neked ezer szóban se leírni hogyan tudsz érettebben gondolkodni, talán ülj le a fenekedre és gondolkodjál ahogy csak tudsz vagy csinálj amit akarsz. :)
2009. márc. 9. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy tapsviharral tudnálak értékelni legjobban.

Azt sem tudod mit akarsz. Javaslom pattintsd mind a két gyereket és egy kicsit gondolkozz el, hogy mit akarsz. Gyerek vagy még és azok is akikkel ismerkedsz. Ilyenkor nem tudják az emberek azt sem, hogy mit akarnak.

Az előző hozzászóló jól beszélt.

25/f

2009. márc. 10. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy érmét és döntsd el fej vagy írás alapon.
2009. márc. 10. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj meg, ha fáj a szakitás akkor sird ki magad. aztan tiszta fejjel döntsd el h melyik pasi kell. ha az első, akkor sztem megtudjatok beszelni, ha mar annyira szeret. de te szeretted e h ha elmentel nelkule? ezen gondolkodjal el egy kicsit.
2009. márc. 10. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már másik srác is érdekel..és kavarsz vele 3 hete..nem értem mit akarsz még az elsőtől... gyanakszom nem tudod még mi az a szerelem..csak próbálgatod a szárnyaidat..mert ha szerelmes lennél.. normális embereknél nincs olyan hogy érdekel más is.

2 hónap múlva úgyis másik pasid lesz.. aztán megint más..majd ha érettebb leszel..és tudod mi hogy működik..és megtapasztaltad mi a különbség a jó és a rossz kapcsolat között..majd akkor megállapodsz valaki mellett..

addig is jó keresgélést :)

2009. márc. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!