Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jogos a harag?
Barátnőmmel együtt elmentünk kicsit szórakozni... úgy kelet hazatámogatni, többször összeesett hányt... rohadt undorító volt.
Most összevesztem vele, mert úgy érzem sem férfi, nő meg végképp nem engedheti meg magának ezt a viselkedést... persze most meg jár az agyam jól tettem e?
Én 23 ő 22
eddig csak kétszer voltam hullarészeg.de minkét esetben nagyon szégyeltem magam..
am épp az egyik ilyen esetnél ismertem meg aznap a jelenlegi barátomat:D
Én megmondtam már párszor a barátomnak, ha ő így viselkedne, én biztos, hogy azt is letagadnám, hogy a barátnője vagyok, egy ilyen undorító alakkal nem fogok együtt mutatkozni, majd a haverjai hazacipelik. Nincs joga hozzá, hogy ilyen hülye kellemetlen helyzetbe hozzon. Meg ha ahhoz, van esze, hogy tajt részegre igya magát, akkor ahhoz is legyen, hogy utána megoldja a hazajutást éppen vagy akármi mást. Nálam ez már mindennek a legalja.
21/L
Ne szóljak bele, hogy mennyit iszik, de azért tutujgassam, ha szétcsúszott...tudod mikor
21.26-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!