Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán viszonyulok az emberi kapcsolatokhoz?
Én, de párom is kicsit magunknak valók vagyunk. Kollégákkal, ismerősökkel nem vagyunk puszipajtások. Szó szerint értem, szóval nem válok el senkitől puszival, vagy üdvözlöm így, leszámítva rokonokat, nagyimat, párom szüleit. De a "barátokkal" sem vagyok így.
Van egy közös kollégánk, egy huszonéves lány. A barátja is ott dolgozik, ahol mi.
Tegnap állunk munka után a buszmegállóban (a céges buszra várva), egyszer csak odajön a lány és puszira hajol felém, majd a páromhoz. Így köszönt el tőlünk. Annyi velük a kapcsolatunk, hogy párommal műszakkezdéskor kint szoktak pár percet beszélni, míg párom engem vár. (a lány és a fiúja együtt élnek) Kérdeztem párom, máskor is volt ilyen puszis búcsú, azt mondta, egyszer igen, épp a saját buszára sietett, mikor a csaj az útját állta.
Magamban keresem a hibát, mert nekem ez totál bizarr szituáció. Nem akarok semmit belemagyarázni, hogy akar valamit a páromtól, vagy ilyesmi, csak szerintem ez tolakodó viselkedés.
22L
mostanában ez divat. főleg a 3 puszi, de utóbbi időben a 2 puszi is divatos lett. én sem szeretem.
18/L
Még ha valami barát lenne... Nekem az sem tetszik, mikor kolléga a vállamat simogatja munka közben, vagy csak megérint, ritkán hangot is adok ennek.
A legközelebbi ismerősök tudják rólam, hogy én a páromon kívül senkihez sem nyúlkálok, és mástól sem veszem szívesen.
Kb 2 évre rá, hogy leérettségiztem, divatba jött a gimikben a fiúk közötti puszilkodás. Na én még a lányoknak sem adtam, de ha a fiúknak kellett volna..
Nem beszélve arról, hogy milyen kényszeres dolog ez sokaknál, tehát mondjuk már fél órája ott voltam a suliban, de még utána is ment a kézfogás azokkal, akikkel nem találkoztam reggel. Akkor mire jó a "sziasztok!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!