Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek rosszul viszonyulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul viszonyulok hozzá? Hallottatok már ilyenről?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel több mint 8hónapja együtt vagyok. Nemsoká szakmai vizsgája lesz, ezért elment egy tanfolyamra.. valamilyen agytorna vagy nem tudom mi... 24000FT-t fizetett érte, amit én már alapból sokallok, amikor csak 4alkalom volt egész... de azóta meg olyanokról beszél, hogy megtud gyógyítani betegeket a gondolatával, meg még ennél is durvábbakat.. nekem már az eszem megállt olyanokat mesélt, és össze is vesztünk kicsit emiatt, mert ez engem nagyon zavar.. Nem akarom, hogy 30évesen ő legyen a falu boszorkánya, mert a rossz hír gyorsan terjed :( utána elrettentő célzattal mutattam neki videókat youtube-n

http://www.youtube.com/watch?v=YkRWhmkxtj8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PE6y04LWEKU

Na ezekről van szó, és nemhogy tetszett neki, hanem szakmai szemmel beszélt róla, itt még rontot a helyzeten :C Ti mit csináltátok a helyemben, és hogy reagálnátok rá ha a barátotok elkezdene ilyennel foglalkozni? és pénzt költeni rá

2010. febr. 17. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

menthetetlen... beszippantotta valami szekta, amiért még fizetett is.

El kellene gondolkoznod az elköltözésen/szakításon.

2010. febr. 17. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom agykontroll tanfolyamot végzett. Az néha jó, de az ő esetében nem. Inkább szakíts vele. Megváltoztatni nem fogod tudni. Nagyon benne van ebben. Ha a barátom ilyennel kezdene el foglalkozni azonnal otthagynám. 29/N.
2010. febr. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!