Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A zenei stítlusnak lehet köze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zenei stítlusnak lehet köze a kapcsolatokhoz?

Figyelt kérdés
Én elégg az ilyen "betegebb" zenéket szeretem dubstep,minimal főként. de meghallgatok végülis mindent dnb,house,electro stb rock kizárva.Sajna volt párszor hogy elakartak hívni buliba de én az ilyen táncikálós partyzenéket utálom és egyszerűen nemtudom magam jólérezni max ha nemvagyok józan de azse a legjobb megoldás.Lehet ezmiatt nincs is most bnőm..... mert nemjárok ilyen helyekre.....bár most talán alakul valami és olyan lánnyal aki teljesen ugyanazt szereti mint én :) Másnak volt már ilyenből gondja hogy milyen a zenei stílusa?
2010. aug. 26. 03:09
 1/9 anonim ***** válasza:
nincs köze,én se járok diszkóba,csak komolyabb bulikra a Syma-ba, és van nőm most ez mér befolyásolná a nőket? jó csöves rokkereknél persze ez számít,de többi zenei stílusba nem hiszem. I LOVE MINIMAL,I LOVE AMFETAMIN
2010. aug. 26. 04:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Barátnőm a discot szereti, én ellenben a dnb-t, a dubstepet, és hasonlókat mint te. De ez sosem jelentett gondot, max egy picit szurkálódtunk.

20/F

2010. aug. 26. 05:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem miután eleget ittál, nincs az a zene, ami ne tetszene. :D
2010. aug. 26. 05:43
 4/9 anonim ***** válasza:

beteg zene? lol. Hallgass technical death metált vagy progressive groove death-et. Az beteg zene. Ezek semmik.

Egyébként általában zenei ízlésnek nincs köze a kapcsolatokhoz, csak egy pluszt ad. Megnézel 20-as 30-as párokat általában nem egyezik az ízlésük.

Jó pluszt tud adni ha közösen tudtok zenét hallgatni és mindkettőtöknek tetszik, de például én hol találnék szerinted hasonló ízlésű lányt?

2010. aug. 26. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
én a discosabb zenéket szeretem, barátom is meghallgat pár ilyet, de inkább a rockot szereti..szoktuk huzni egymás agyát h.fuuuuu ez de szar, hogy tudsz ilyet hallgatni, ö is mondja nekem, meg én is neki, de csak hülyülünk,amugy jol megvagyunk:)
2010. aug. 26. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Hallgasson amit akar. De ilyen térdbakancsos, félig borotvált fejű, rózsaszín hajú lányok kizárva. Nem az számít mit hallgat, hanem hogy van-e akkora majom, hogy "önmegvalósítson", meg "egyedi" kinézetet csináljon magának.

Az ilyenektől a hideg kiráz... Természetesen a másik oldal, a plázacicákkal ugyanez van. :)

23F

2010. aug. 26. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem :) Köszi a válaszokat :) Hát úgyértve beteg zene hogy "elvont".... amiket írtál azt már nemnevezem zenének :D
2010. aug. 26. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért ne tartsd olyan különlegesnek magad!

Amiket írtál példának az kb. altató zene, 1fokkal jobb mint a partyzenék.

Egyébként szerintem senkit nem az érdekel majd, hogy milyen zenét szeretsz.

2010. aug. 26. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nemtartom és tudom hogy altató zene de pont az benne a jó :P Régen hardtechno és zúzós dnb-t hallgattam aztán rájöttem minek pörögni lassna jobb :D Viszont a partyzenék olyan ratyik hogy nagyon szóval ha buliba megyek általában valami "drogos" buliba ott legalább jó a zene
2010. aug. 27. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!