Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonz titeket h kulfoldi legyen a párotok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 09:42
21/23 anonim válasza:
Eléggé, mert ha egy magyar nő jól néz ki, teljesen elszáll magától.
Nem... nem savanyú a szőlő, nem vagyok nyomi. Voltak felső kategóriás nőim. Nem voltak ribis típusúak, mégis... Volt csaj, akit ismertem régebb óta, annak idején, mikor még egyáltalán nem nézett ki jól, jófej volt, közvetlen stb. Miután elkezdett adni a külsejére, teljesen elszállt, elutasító r*banc lett. Nem egy ilyen esetet tudnék még mesélni. :)
23/23 anonim válasza:
Igazából nekem édes mindegy, hogy külföldi-e vagy sem.Nem az alapján döntöm el, de azért a spanyol pasik megmozgatják a fantáziám, ők egy kis előnnyel indulnak.:D (De ez nem feltétel, csak plusz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!