Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kulfoldi a parja! Melyikotok orszagaban telepedtetek le, es miert erre az orszagra esett a valasztas, hogy egyeztetek meg? Hogyan fogadta a csalad, hogy nem magyar a parotok?

Figyelt kérdés
Akinel mar gyerek is van, ot (oket) hogy nevelitek, milyen nyelvet beszel(nek)?
2009. máj. 3. 12:26
 1/1 anonim ***** válasza:
en erdelyi vagyok (romania), a parom is, de mar reg kikoltozott svedorszagba. nyaron az apjat latogatta (erdelyben) es ugy talalkoztunk. svedorszagban telepedtunk le mert sokkal fejlettebb, anyagilag nagyobb biztonsagot jelentett. en bevallaltam, mindigis nyitott voltam az ujra. es svedorszag is tetszett. a parom imadja erdelyt, de valamiert mar nem tudna itt elni. (akik nyugatra koltoznek, 99%ban ezzel mind igy vannak, nem tudom miert) a gyerekek svedul beszelnek jobban, mivel ezt tobbet hasznaljak, de magyarul is tudnak. itthon magyarul beszelunk legtobbszor.
2009. máj. 3. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!