Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonz titeket h kulfoldi legyen a párotok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 09:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Miért nem mindegy? Mert olyan menő? Nem vagy több 16-nál mi?
2011. máj. 5. 09:46
 2/23 anonim ***** válasza:
56%
Semennyi pluszt, de mínuszt sem jelent.
2011. máj. 5. 09:48
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Kulfoldon elsz-e?
2011. máj. 5. 09:52
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Engem speciel egyaltalan nem "vonz", de mivel a magyar lanyok folyton elutasitottak, ugy adodott hogy volt ket orosz es egy ukran lany eddig... meg alakul egy francia )

szoval: az az oka hogy a 'mieink' igen valogatosak.

2011. máj. 5. 09:53
 5/23 anonim ***** válasza:
54%
én leszarom
2011. máj. 5. 09:54
 6/23 anonim ***** válasza:

Az én barátom külföldi(Magyarországon él) ezért ritkábban találkozunk, ami azért elég rossz :((

De sokat msn-ezünk meg skype-on kamerázunk, meg ilyenek,havonta 1 szer találkozunk! :(:S

2011. máj. 5. 09:59
 7/23 anonim ***** válasza:
50%

9.53 jól mondja

Ha a magyar lányok normálisak lennének, nem keresnének a magyar srácok külföldi lányt maguknak.

2011. máj. 5. 10:00
 8/23 anonim ***** válasza:
66%
Mi magyarok elég kritikusak vagyunk. A magyar pasik is elég válogatosak. De engem akkor sem vonznak a külföldi pasik. Magyar lány vagyok, akkor magyar pasi is kell.
2011. máj. 5. 10:10
 9/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki hol lakik, nem olyan tulajdonság, amit emberi érték szerint vonzó, vagy taszító jellemzőnek lehetne beállítani. Ilyen értelemben még az is fontosabb, hogy valakinek kék, vagy barna szeme van. Pedig az érzelmek kialakulásában a szemek színe is teljesen közömbös.
2011. máj. 5. 10:30
 10/23 anonim ***** válasza:
49%

Én pont a bunkó magyar pasik miatt nem keresek magamnak magyart.

És már volt két, nem magyar barátom, és nem is tervezem, hogy legyen. Még férjemnek se szeretnék magyart.

HOzzáteszem, nem vagyok tini!

20/L

2011. máj. 5. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!