Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonz titeket h kulfoldi legyen a párotok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 09:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Előző: Akkor nyugodtan el is költözhetsz innen.
2011. máj. 5. 10:56
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Hát érdekes dolog ez, mert én itt erdélyben siralmasnak látom a helyzetet.A csajok vagy nagyon parasztok, vagy förtelmesen fennhordják az orrukat vagy nagyon zárkozottak.Persze ne általánositsunk, de sajnos én folyton ilyeneket fogok ki.Viszont Magyarországon a csajok többségét sokkal lazábbnak, közvetlenebbnek látom és amelett hogy jófejek még adnak is magukra,jól néznek ki.
2011. máj. 5. 10:59
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell félni, tervezem :D

De most komolyan, a férfiaknak melyik nőtípus kell? Vagy egy szánalmas csúnya nyomorék, akit megcsalhat bárkivel, vagy a másik véglet, a plázak*rva, akivel tud villogni.

Mert sajnos ez így van.

2011. máj. 5. 10:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyik nőtipus se a 2 közül.Az aranyos, édi csajtipus is tökéletes.
2011. máj. 5. 11:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy valaki aranyos, édes csajtípus?

Most komolyan, nálad ez mit takar? Folyton mosolyog, még akkor is, ha valami nem oké?

2011. máj. 5. 11:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát én most arra gondoltam, hogy édes arca van, nem kell gyönyörü legyen, vagy plázacica aki jár szoláriumba, manikürre, pedikürre, fodrászhoz hetente...Normális, hogy úgy jó, hogy legyen személyisége, ha nem tetszik valami szemembe mondja...
2011. máj. 5. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Na látod, akkor én már nem is tartozhatnék ebbe a csajtípusba, mert nincs 'édibédi' pofim, hanem elég komolynak látszódok. És itt jön a bökkenő. Arról senki nem tehet, milyen arca van, és ha már leragadunk a külsőségeknél, soha nem fogjuk megismerni, hogy milyen is a másik valójában. Ez a legnagyobb probléma.
2011. máj. 5. 11:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, mindenkinek más tetszik. Engem is jól megnéznek a csajok, van akinek édi vagyok, van akinek nem. Igy müködik ez a világ.Még néha rá kell mosolyogni a világra, hogy az viszonozza ugyanezt.Néha lazának kell lenni, közvetlennek.Engem is elutasitottak egy jópárszor, még az esélyt se adták meg, hogy megmutassam azt hogy milyen vagyok...hosszú téma ez, nem ideillő.
2011. máj. 5. 11:32
 19/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:52

Nem lehet,hogy azért bunkók,mert érted amit mondanak?

2011. máj. 5. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Engem semennyire nem vonz. Nekem tökéletesen megfelel az én megértő, kedves, és nem utolsó sorban szexi magyar párom is :)
2011. máj. 5. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!