Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hosszan tartó kapcsolatban fantáziáltok más nőkről?
Figyelt kérdés
Milyen a viszonyotok barátnőtökkel/feleségetekkel? Ő tud róla?2011. máj. 4. 17:35
31/34 anonim válasza:
Nem vitatkozom amúgy. Tipikusan az a vitázó vagy aki ha már nincs több érve, akkor oda-oda szúr. Én mint mondtam nem csaltam meg soha a párom, nem is akarom, de nem fogom magam állati rossznak érezni ha egyszer ő megcsal, és akkor mi van??? De komolyan? Mi a fűzfánfütyülője van akkor? De komolyan. Rád szakad az ég? Megindul a föld? Kitör a szupervulkán?
32/34 anonim válasza:
szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba, egy szerelembe a mással való szex, vagy fantáziálás, és a hármas sem
33/34 anonim válasza:
17:54! Miért is irtam hülyeséget? A 3-as felállás mi ha nem más nőkről való fantáziálás? Csak nem 1-2 konkrét személy hanem általánosságban 2 szép nő karjai közt lenni. Egyébként meg magasról tojok rád, ha nem tetsik a válaszom ne olvasgasd, ennyi!
34/34 anonim válasza:
Lassunyuszi:
Teljesen egyet értek veled. Én is annyi idős vagyok mint te, lehet, hogy a mi generációnk már egy kicsit rugalmasabban kezeli ezt a dolgot, mint a begyepesedett 30-40esek...Őket ugyanúgy csalják, csak nem tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!