Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hosszan tartó kapcsolatban fantáziáltok más nőkről?
A szexinek találom nálam azt jelenti, hogy megállapítom, hogy jól néz ki. Ennyi. Ezt meg tudom állapítani egy cipőről, vagy egy ágytakaróról is.
A fantáziálás meg az, hogy szexuális tartalmú dolgokat képzelek róla, vagy róla és rólam.
Nos, ez utóbbi engem nem vonz, ha szerelmes vagyok. Nem tiltom meg magamnak, csak egyszerűen nem történik meg.
"remélem aki igy tekint ránk azt majd összehozza egy emancipált feminista nővel az élet akibe úgy belezúg"
Igen, ez van a romantikus (mese)filmekben.
Csak azért reagáltam neki (és igy) mert ha jobban elolvasod azt amit irt a hölgytársad - és tudsz olvasni a sorok között - akkor meg kell látnod mennyire egyoldalú, alap véleménye van erröl a párkapcsolatosdiról.
Mint mikor vannak emberek akik azt hiszik az élet lehet fekete vagy fehér, miközben az értelmesebbje tisztában van vele hogy az élet szürke.
Pont ő is azt az oldalt képviseli ami téged sértett a párodban, ő épp ilyen egyoldalú mint ő volt, csak nőben.
Egy ilyen hozzáállás ellen nem lehet másképp védekezni, mint úgy hogy nem esünk hasra az ő hiányától. Hisz épp erre építi fel az egészet, nála az az alapgondolat hogy szivességet tesz, épp erről ordít ki tekint itt kit tárgynak. Tehát egy ilyen helyzetben - védekezésképp -elmegyünk és veszünk magunknak egy 'másikat'. Legalábbis az értelmesebbje. Lássuk be, jobb ez mint ha valami pedofil barmoká vagy frusztrált asszonyverő idiótává válnánk.
Ha a férfiak és a nők is belátnák hogy egy éremnek két oldala van és hogy az élet nem fekete vagy fehér akkor jóval kevesebb keserűséggel járna ez.
Hs valóban végiggondolod be kell látnod hogy aki azokat a sorokat irta amire reagáltam az csak és kizárólag az érem saját oldalát nézi mióta az eszét tudja és én megkockáztatom, lövése sincs hogy ennek a bizonyos éremnek van egy másik oldala is.
Szerintem a fantáziálás ok, és ha ne adj isten megcsalna a párom, akkor se esnék kétségbemú, ha az csak szex, és tényleg csak az!!! Kövezzetek meg de ha vki nem csalja rendszeresen a párját, az nem gáz. Mondjuk évente 1x abszolút el lehet nézni...persze csak akkor ha ez az elnézés oda vissza van. Biztos vannak akik 10-30 évig nem kívánnak meg mást, de valljuk be: ez állatira nem gyakori!!!
22/L
20:50
Értelmes kulturált embereknek azért megy.
20:55
Komolyan azt gondolod, hogy az össze-vissza kufircolás a normális, és hogy értelmes felnőtt emberek nem képesek visszafogni magukat ha szeretik a párjukat?
Sz*r lehet neked.
"Ki beszél itt össze-vissza kufircolásról???? Egy-egy alkalomról beszélek"
Te beszélsz erről. Egy-egy alkalom...
Hát, figyelj, ha te ettől vagy boldog, egészségedre. Vagy majd kinövöd.
Mindenki azt kapja, amit érdemel, és annyit, amennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!