Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hosszan tartó kapcsolatban fantáziáltok más nőkről?
Minden férfi fantáziál más nőkről. De hölgyeim, nézzünk magunkba: mi hosszan tartó kapcsolatban soha nem teszünk ilyet? Ugyan már.
Amíg csak fantázia, nincs vele semmi gond, ez a természetes. Ha x év alatt egyszer sem fordul elő, ott valami nagyon hibádzik annak a férfinak a szexualitásában.
Lehet lepontozni, de a tények makacs dolgok.
N32
Azért aki a "mi nők is" kezdetű válaszokat írják, tegyék meg, hogy csak a maguk nevében írnak, vagy azoknak a nevében akikről tudják, hogy.
Lehet hogy beteg agyam van, de ha szeretem a párom, nem fantáziálok másról. Nem azért, mert tilos, hanem mert nem érzek rá késztetést. Egyszerűen nem érdekel. Tény, hogy meg tudom állapítani egy férfiról, hogy szexi-e vagy sem, de ennyi. Ez pedig nem hiszem, hogy a fantáziálást jelentené. Vagy igen??
Sz*r kapcsolatban viszont előfordult.
"És aztán csodálkoznak a pasik, hogy nem kellenek senkinek, vagy lecserélik őket."
El vagyunk mi magunkban is, ne aggódj. Ha nő kell, akkor veszünk magunknak egyett, bármennyire is fáj ez neked.
De mint mondtam nem ér lepontozni, viszont már látom elkezdtétek. Pedig olyan minőségi válaszokat adok mégis egyre kevesebb a pontom.
Úgy látszik hazudni kell, nekem az is megy, leszek pontvadász:-)
Nem, a férfiak soha, csak és kizárólag a szerelmükkel és mint tudjuk a szerelem vakká tesz, tehát hölgyeim felesleges rágódni ezen.
Minden férfi egy szent!
"El vagyunk mi magunkban is, ne aggódj. Ha nő kell, akkor veszünk magunknak egyett, bármennyire is fáj ez neked. "
Hát ez fáj.. "kedves" exem gondolta ugyanígy.
Egy nő azonban nem árucikk és nem eszköz, remélem aki igy tekint ránk azt majd összehozza egy emancipált feminista nővel az élet akibe úgy belezúg mint a szél az meg majd keményen ejti...
Ez lenne az igazságos, de nem kivánok én rosszat senkinek csak ez rosszul tud esni és kibukik az emberből! Legyen már mindenkiben annyi, hogy tiszteli becsüli az embertársát!
18:21
És nem emlékszem olyanra, hogy egy jó kapcsolatban szexuálisan vonzott volna egy másik férfi, akár színész.
Férfiról és nőről is egyaránt meg tudom állapítani, hogy jól néz ki, vagy tetszik-e nekem, de ez még nem jelenti azt hogy vonzódom hozzá.
A fantáziálás, a szexuális vonzódás, és az, hogy tetszik valaki, szerintem nem ugyanaz.
Ez van, úgy tűnik nekem nincs ilyen párom mellett fantáziálós funkcióm.
szexinek talalod: nem akarsz tole semmit, max. elfantazialgatsz rola. Nalam ezt jelenti.
Nem latok benne semmi rosszat. Sok eve boldog hazassagban elek es soha nem fantazialtam "igazi" emberrol...persze mikor nincs szabadideje az embernek, nem fantazialgat. Nekem ez a tapasztalatom. Nem vagyok naiv, nem csapom be magam azzal, hogy azt mondom, hogy az en ferjem a legjobb pasi a vilagon. Vannak jobbak kulsore, _szamomra_ a ferjem a legjobb minden tulajdonsagat osszevetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!