Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Hosszan tartó kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hosszan tartó kapcsolatban fantáziáltok más nőkről?

Figyelt kérdés
Milyen a viszonyotok barátnőtökkel/feleségetekkel? Ő tud róla?
2011. máj. 4. 17:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
En is no vagyok, de szoktam fantazialni ferfiakrol (pl. 1-2 enekesrol vagy szineszrol). Ez semmit sem jelent, hisz nem csalnam meg a ferjemet meg nem is akarnek soha massal lenni/elni, csak vele. Ettol meg van ket szemem es szexinek talalok 1-2 masik ferfit is. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
2011. máj. 4. 17:58
 12/34 anonim ***** válasza:
18%

Minden férfi fantáziál más nőkről. De hölgyeim, nézzünk magunkba: mi hosszan tartó kapcsolatban soha nem teszünk ilyet? Ugyan már.

Amíg csak fantázia, nincs vele semmi gond, ez a természetes. Ha x év alatt egyszer sem fordul elő, ott valami nagyon hibádzik annak a férfinak a szexualitásában.

Lehet lepontozni, de a tények makacs dolgok.

N32

2011. máj. 4. 18:00
 13/34 anonim ***** válasza:
65%

Azért aki a "mi nők is" kezdetű válaszokat írják, tegyék meg, hogy csak a maguk nevében írnak, vagy azoknak a nevében akikről tudják, hogy.

Lehet hogy beteg agyam van, de ha szeretem a párom, nem fantáziálok másról. Nem azért, mert tilos, hanem mert nem érzek rá késztetést. Egyszerűen nem érdekel. Tény, hogy meg tudom állapítani egy férfiról, hogy szexi-e vagy sem, de ennyi. Ez pedig nem hiszem, hogy a fantáziálást jelentené. Vagy igen??

Sz*r kapcsolatban viszont előfordult.

2011. máj. 4. 18:05
 14/34 anonim ***** válasza:
8%

"És aztán csodálkoznak a pasik, hogy nem kellenek senkinek, vagy lecserélik őket."

El vagyunk mi magunkban is, ne aggódj. Ha nő kell, akkor veszünk magunknak egyett, bármennyire is fáj ez neked.

De mint mondtam nem ér lepontozni, viszont már látom elkezdtétek. Pedig olyan minőségi válaszokat adok mégis egyre kevesebb a pontom.

Úgy látszik hazudni kell, nekem az is megy, leszek pontvadász:-)

Nem, a férfiak soha, csak és kizárólag a szerelmükkel és mint tudjuk a szerelem vakká tesz, tehát hölgyeim felesleges rágódni ezen.

Minden férfi egy szent!

2011. máj. 4. 18:08
 15/34 anonim ***** válasza:
79%
Az nem attól függ,hogy ki mióta van együtt a párjával ez nem mérvadó.Az annál inkább ki az aki ezt a határt átlépi , és ki az aki nem.35F
2011. máj. 4. 18:13
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
18:05: szerintem az a fontos, hogy az ember szet tudja valasztani azt, hogy van egy parja, aki szeret es tudja, hogy senki massal soha nem akarna lenni/elni meg vannak rajta kivul helyes pasik (ami egy teny es kar tagadni), akikben amugy semmit nem lat, tehat nem akar veluk lenni, max. szexualisan tetszik neki, de semmikepp, semmilyen formaban nem akar vele lenni. Na most ez akkor veszelyes, ha valaki "igazi" emberekrol fantazial. Amennyiben tetszik neki egy szinesz vagy egy masik hiresseg, szerintem ebben semmi elitelendo nincs es nem hiszem, hogy van olyan ember, aki meg sosem erzett igy (marmint, hogy tetszik neki kulsore egy hiresseg). Nem igaz?
2011. máj. 4. 18:21
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Én is lepontozok mindenkit.
2011. máj. 4. 18:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"El vagyunk mi magunkban is, ne aggódj. Ha nő kell, akkor veszünk magunknak egyett, bármennyire is fáj ez neked. "

Hát ez fáj.. "kedves" exem gondolta ugyanígy.

Egy nő azonban nem árucikk és nem eszköz, remélem aki igy tekint ránk azt majd összehozza egy emancipált feminista nővel az élet akibe úgy belezúg mint a szél az meg majd keményen ejti...

Ez lenne az igazságos, de nem kivánok én rosszat senkinek csak ez rosszul tud esni és kibukik az emberből! Legyen már mindenkiben annyi, hogy tiszteli becsüli az embertársát!

2011. máj. 4. 18:23
 19/34 anonim ***** válasza:

18:21

És nem emlékszem olyanra, hogy egy jó kapcsolatban szexuálisan vonzott volna egy másik férfi, akár színész.

Férfiról és nőről is egyaránt meg tudom állapítani, hogy jól néz ki, vagy tetszik-e nekem, de ez még nem jelenti azt hogy vonzódom hozzá.

A fantáziálás, a szexuális vonzódás, és az, hogy tetszik valaki, szerintem nem ugyanaz.

Ez van, úgy tűnik nekem nincs ilyen párom mellett fantáziálós funkcióm.

2011. máj. 4. 18:31
 20/34 anonim ***** válasza:

szexinek talalod: nem akarsz tole semmit, max. elfantazialgatsz rola. Nalam ezt jelenti.

Nem latok benne semmi rosszat. Sok eve boldog hazassagban elek es soha nem fantazialtam "igazi" emberrol...persze mikor nincs szabadideje az embernek, nem fantazialgat. Nekem ez a tapasztalatom. Nem vagyok naiv, nem csapom be magam azzal, hogy azt mondom, hogy az en ferjem a legjobb pasi a vilagon. Vannak jobbak kulsore, _szamomra_ a ferjem a legjobb minden tulajdonsagat osszevetve.

2011. máj. 4. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!