Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Miért kell ennyit hisztizni, besértődni mindenen? Ez miért jó nektek?
20:45ösnek!
ezzel én is így vagyok. most miért ezt csinálom? most miért nem amazt? miért erre megyünk? miért ezt veszem fel? miért nem borotválkozol gyakrabban?xd....kom. eddig olyan papucs voltam, mint az állat, mindent megtettem érte. oszt ez a hála? hogy minden kis szaron felhúzza magát, és felnagyítja?
vagy legyek én is bunkó a csajommal, mint a haverok, oszt a csajuk mégis tapad rájuk, és sosem hisztizik? miér van ez?
Jobb ha tudod a lányok néha csak azért sértődnek be, h felhívják magukra a figyelmet:) Ha meg úgy látod h tényleg oka nincs hisztizni, mondd meg neki nyíltan h ez neked nem tetszik, és hagyja abba. Lehet kiakad, de utána rájön h jobban jár ha visszavesz:) Dettó így jártam én is:)
21/L
20:45-ös vagyok
Azért nálunk még nem volt olyan, hogy "Miért ezt veszed fel?", de tényleg most kezdődött ez, hogy mindenen megsértődik, mikor ő ugyanezeket csinálja, hogy pl mondok valamit kötekedve de viccesen, egyből megsértődik, de én ezt nem tehetem meg, mert ha utána számonkérem, hogy na ezen te megsértődnél, meg is szoktál, de te is csinálod, akkor csak tereli szót, áhhh most jött ki az utóbbi héten 9 hónap után, hogy tényleg milyen.. eddig is ilyen volt, de nem ennyire.... Majd lesz valahogy, most nagyon csunyán összevesztünk, 1 órát veszekedtünk telefonba, sírt is, de folyamatosan a szavamba is vágott.. de a végére végülis már nyugodt volt a hangunk. Erre csak ennyit tudok mondani: Csajok....
hát nem tudom. de két külön világ :)
hát majd lesz vmi, fel a fejjel:P
ha szereted, akko kibékültök;)
nekünk is sok ilyen volt már:$ aztán fincsi a kibékülés(A):P
20: 45- ös:
Szeretem ŐT és Ő is szeret engem, de az ilyen csajos dolgokon, hülyeségeken nem tudok túllendülni, mikor mindig én vagyok a hülye.. Szépen, lassan, folyamatosan mondogatom neki, hogy nekem is mi nem teccik, de arra se nagyon reagál, hát mindegy, nem adom fel. Szakitásról még persze szó sem volt, mert nem tudnánk egymás nélkül élni :P, és ezt szerintem mondhatom az ő nevében is, mert ismerem már annyira. De tényleg... Van 1-2 olyan dolog, amit ha megpróbálnánk megbeszélni, tuti megint 1 órás veszekedés lenne, mert tudom, hogy egyszerűen nem egyezik a véleményünk. Hát ez van.. Az élet nem habostorta... De még mindíg milliószor több boldogságot kaptam ettől a lánytól, mind rosszat, szóval addig jó, mig igy van. :D
az biztos:D
lehet am bennünk is van hiba.
néha mi is hibádzhatunk:)
de ha én nem érzem magam bűnösnek, akko nem kérek bocsit. ha + nem veszi magát észre, tudtára adom, finoman célozgatokxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!