Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel az egésszel? :' (
Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Rájöttem, hogy a barátom több dologban is hazudik nekem. Én persze mikor ezeket megtudtam, egyből őt kérdeztem, hogy miért hazudott. Viszont erre ő mindig nekiáll velem kiabálni, hogy én nem tudok benne megbízni, meg hogy ő szeret, higgyem már el. De így hogyan??? ... Vagy miért nem képes bevallani már az igazat, ha úgyis tudom hogy hazudik. Már nagyon elegem van. Mit csináljak? :((((
19/ egy nagyon elkeseredett lány
Ha őszinte lenne hozzátok, hogyan reagálnátok? El tudnátok fogadni amit mondana, amit tett? Tudtok úgy beszélgetni hogy nyugodtan, és elfogadni azt amit másképpen gondol?
Mi van ha azért hazudik mert nem vagytok vevők az őszinteségre, erre gondoltatok?
Ha szabadságot engednétek nekik, akkor elmondanának mindent, de így hogy korlátot szabtok, csodálkoztok?
Ami meg azt illeti, hagyjatok teret magatoknak, és engedjétek hogy a kapcsolatban mindketten aktívan tudjatok részt venni. Felelősek csak önmagatokért vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!