Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit ártottam ezzel az...

Mennyit ártottam ezzel az egésszel?

Figyelt kérdés
14 hetes kismami vagyok. Erős asztmám van az előző héten beteg lettem, hétvégén nagyon fulladtam. A doki homeopátiát és Algopyrint írt. Sokat variáltam, hogy Ventolinon kívül vegyek e be mást is( a Ventolin kevés volt), végül bevettem az erősebb asztma gyógyszeremet(Foster), napi csak 1x fújtam. Nézegettem a neten hogy mi a vélemény, de pont erről a gyógyszerről nincs adat terhesség alatt, de inkább ne(gondolom pont ezért). Eddig kb 3-4x használtam, de így viszont nem fulladok úgy meg oxigén hiány lesz. Remélem nem ártottam a picinek:-( Van valakinek tapasztalata?
2011. máj. 24. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem orvossal beszéld meg. Nem gondolom, hogy ennyitől bármi baja is lenne a babának, de ha nem elég, amit az orvos írt, akkor vele, (allergológus még jobb lenne), beszéld meg, hogy tényleg olyat használj, amit kismamaként is lehet.
2011. máj. 24. 14:41
 2/2 Kerria ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval, inkább hívd fel a dokidat, és kérdezz rá, az a biztos.
2011. máj. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!