Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ezzel az egésszel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel az egésszel? :' (

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Rájöttem, hogy a barátom több dologban is hazudik nekem. Én persze mikor ezeket megtudtam, egyből őt kérdeztem, hogy miért hazudott. Viszont erre ő mindig nekiáll velem kiabálni, hogy én nem tudok benne megbízni, meg hogy ő szeret, higgyem már el. De így hogyan??? ... Vagy miért nem képes bevallani már az igazat, ha úgyis tudom hogy hazudik. Már nagyon elegem van. Mit csináljak? :((((

19/ egy nagyon elkeseredett lány

2011. máj. 3. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha BIZTOS vagy benne, hpgy hazudik, nincs értelme vele lenni..hiszen a bizalom elengedthetetlen egy jó működő kapcoslathoz. Beszélj vele, miután átgondoltad, megéri-e egy hazudós srácccal együttlenni! Így csak szenvedés az egséz!!!
2011. máj. 3. 13:08
 2/12 A kérdező kommentje:
De én nem tudok vele szakítani. :((((( Sajnos ennek ellenére is nagyon szeretem még mindig, de ettől az egésztől már megőrülök. Nélküle sem bírnám, de így is csak szenvedek...
2011. máj. 3. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt elég nehéz eldönteni. Azért is kiabálhat, mert nagyon rosszul esik neki gyanúsítgatás. Vagy azért, mert bűnös és így akarja leplezni, hogy hazudós. Ha már totál eleged van, akkor gondold át, hogy biztos szeretnéd ezt a kapcsolatot vagy megoldható. Az is lehet, hogy nagy oka van hazudni és megérthető, hogy így cselekedett.
2011. máj. 3. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Válaszd a sz*r és a mégsz*rabb közül a jobbat.Vagyis szakíts.Ha nem teszed,akkor magadra vess.Találnál magadnak sokkal jobbat,sokkal nagyobb szerelem is lehetne ennél az életedben.Mert tudnod kell,a szerelem nem ott kezdődik,hogy valaki állandóan szenved,és van egy hazudós pasija....
2011. máj. 3. 13:35
 5/12 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi értelme egy olyan kapcsolatnak ahol az egyik fél hazudik :( szerintem gondold át magadba hogy miért is vagy még vele hogy mért nem bírsz szakítani vele, gondolj bele abba is hogy milyen lenne nélküle. Nem lehet hogy csak azért nem akarsz vele szakítani mert félsz hogy nem lesz más? Vagy hogy egyedül leszel?
2011. máj. 3. 14:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Épp az a baj, hogy belegondoltam mi lenne nélküle. És egyszerűen úgy látom, hogy még az életnek sem lenne értelme. Mi már 4 éve vagyunk együtt, azért nem tudom ezt az egészet felfogni..... :'(
2011. máj. 4. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Miben hazudott? Mert azért az sem mindegy. Biztos vagy benne, hogy hazudik vagy csak valaki más mondta? 4 év alatt most először rendült meg a belé vetett bizalmad? Másrészt 4 éve együtt vagytok gondolom ő az első neked mindenben szerelmes is vagy vagy csak szereted? Én 21 vagyok és most vetettem véget az 5 éves kapcsolatomnak nem volt könnyű szeretem is, de nem volt elég már évek óta amit egymásnak adni tudtunk. Vannak közös programjaitok az otthon ülésen és a tv-zésen kívül? Tudtok együtt nevetni? Még most is élvezed a társaságát? Hiányzik ha nincs veled? Mindent megbeszéltek és ez nem naponta 5 percben merül ki? Ha bármelyikre is nemmel válaszolsz már tudsz nélküle élni. Csak most nehéz elképzelni. Mindig meg tudsz állni a saját lábadon csak ez sokszor hihetetlen egy hosszú kapcsolat után.

21/L

2011. jún. 1. 19:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudni kéne milyen jelentőséggel bíró dolgokban hazudik..Nálunk ugyan ez volt a helyzet..Kérdőre vontam kiabált, é kiakadt hogy miért nem bízok meg benne..Aztán összepakoltam a cuccomat,és elköltöztem..Erre ő könyörgött ne tegyem..Persze nem akartam elhagyni, de elértem a célom azóta ha kisebb vitát is robbant ki mindig őszinte hozzám..Persze ez nagy hord erejű dolgoknál nem működik, de a mi problémánkat megoldotta..
2011. jún. 1. 19:45
 9/12 A kérdező kommentje:

19:43asnak: nálunk ezek mind megvannak, én még így is imádom őt. De vannak ezek a kisebb-nagyobb dolgok, amikben hazudik és ezt egyszerűen nem értem. :(

19:45ösnek: nálunk ugyanez a helyzet. Állandóan azzal piszkál, hogy miért nem bízok meg benne, és kiderül hogy mégis ő hazudik.... :( De miért van ez?? :(:(

2011. jún. 1. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én pasim is ilyen... :(

Hazudik és még neki áll feljebb.

Neked miben hazudott??

24/L

2011. jún. 2. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!