Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapok sosem a páromtól Nőnapra virágot? Ti kaptok?

Figyelt kérdés
Már több, mint 6 éve vagyunk együtt, de még sosem vett Nekem virágot Nőnapra. Meg másnak sem, nem csak nekem. Reggel, amikor felkeltünk átölelt, megpuszilt és mondta, hogy boldog nőnapot, de ennyi. Virágot sosem ad, mindig csak mondja és 1 ölelés, puszi. Pedig szeret nagyon az biztos érzem is, hogy szeret + mindig odafigyel rám stb. Szóval tuti, h szeret + most tervezzük a babát is, úgyh jól megvagyunk. Csak kicsit zavar, h nem kapok virágot. Apu is mindig (ma is) szóvátette, h mekkora nagy bunkó párom van, h nem vesz nekem + anyának sosem virágot. Ti kaptok a párotoktól ilyenkor virágot? Nagy gond, ha a párom nem vesz nekem? Ez nagy bunkóság?
2009. márc. 8. 14:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Uccsónak.

Akkor igen, mással.

Nem elvárás, nem kötelesség, de azért egy szép gesztus. PL. én nem várom el, de örülök, ha egy étterembe a férfi megy be előbb, máskor ő nyit ajtót nekem vagy épp leveszi a kabátomat. Apró dolgok, de fontosak és sokat mutatnak egy kapcsolatból.

Én imádok ajándékozni, és bár a virágot nem annyira szeretem,a gesztust nagyon értékelem. Kicsit úgy érezném, hogy elfeljtettek, ha nem kapnék semmit.

Tehát nem elvárható, de mindenképpen plusz pont.

2009. márc. 8. 21:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép gesztus ilyenkor adni egy szál virágot, vagy csokit...Az én párom eddig minden évben hozott nekem is és az anyukámnak is!Szerintem finoman mondd meg neki,hogy milyen jólesne...És ne mondd,hogy nem zavar,mert akkor nem írtad volna ki a kérdést!Nem jelenti azt,hogy nem vagy neki elég fontos vagy ilyenek, egyszerűen vannak férfiak,akiknek ez nem jön magától!Viszont ha a tudtára hozod,hogy ettől mennyire boldog lennél, hidd el,hogy oda fog erre figyelni,mert boldoggá akar tenni!
2009. márc. 8. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!