Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapok sosem a páromtól Nőnapra virágot? Ti kaptok?

Figyelt kérdés
Már több, mint 6 éve vagyunk együtt, de még sosem vett Nekem virágot Nőnapra. Meg másnak sem, nem csak nekem. Reggel, amikor felkeltünk átölelt, megpuszilt és mondta, hogy boldog nőnapot, de ennyi. Virágot sosem ad, mindig csak mondja és 1 ölelés, puszi. Pedig szeret nagyon az biztos érzem is, hogy szeret + mindig odafigyel rám stb. Szóval tuti, h szeret + most tervezzük a babát is, úgyh jól megvagyunk. Csak kicsit zavar, h nem kapok virágot. Apu is mindig (ma is) szóvátette, h mekkora nagy bunkó párom van, h nem vesz nekem + anyának sosem virágot. Ti kaptok a párotoktól ilyenkor virágot? Nagy gond, ha a párom nem vesz nekem? Ez nagy bunkóság?
2009. márc. 8. 14:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm Neked is a választ! Annyira nekem sem hiányzik, h kapjak virágot, mert egész évben nagyon figyelmes, mindig a kedvemben jár csak apu magyaráz állandóan, hogy milyen bunkó a párom. És elbizonytalanított, h tényleg olyan nagy probléma, ha nem ad virágot.
2009. márc. 8. 15:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kapok a páromtól nőnapra. Sőt anyunak és a húgomnak is szokott hozni egy-egy szálat. Ez azért udvariasság kérdése is. Nem ez a legfontosabb, de az rossz ha apukád emiatt ilyeneket mond rá. Valahogy jelezed neki. Például elmesélheted anyukád milyen gyönyörű virágot kapott apukádtól nőnapra vagy ilyesmi. tudod a pasikat néha kicsit irányítani kell.:)

Somebody

2009. márc. 8. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kapok virágot a páromtól, és eleinte nekem is baromi rosszul esett. Nem szóltam egy darabig semmit, aztán egyszer Valentin napon (mást persze kaptam, de virágot nem) kifakadtam, és szóvá tettem a dolgot.

A vége az lett, hogy elmesélte mi az oka. Nevettünk mindketten, és rájöttem, hogy mekkora hülye vagyok :)

Képzeld el, hogy egyszer (véletlenül) mondtam Neki, hogy mennyire utálom azt, mikor Valentin napon minden 3. lányka vörös rózsával a kezében mászkál a városban. Még azt is mondtam, hogy én tiszta hülyén érezném magam az ilyen virágos témától.

És az én kis Drágaságom ebből azt vette le, hogy virág-iszonyom van, és nem akart engem azzal frusztrálni, hogy pont virágot ad :)

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenképpen érdemes megemlíteni a dolgot, hátha kibukik, hogy mi az oka. Amúgy egyáltalán nem ciki rákérdezni, mert egy párkapcsolat legfőbb éltető ereje az, hogy a két fél normálisan tudjon kommunikáli egymással.

És még egy dolog, ami eszembe jutott az írásaidból: apukád másban is piszkálja a párodat? Nekem kicsit úgy tűnik, hogy igyekszik előtted rossz színben feltűntetni őt... Hmm?

Ha különben jól megvagytok, és szeretitek egymást, akkor ne hagyd ezt, ti pedig beszélgessetek sokat :)

2009. márc. 8. 17:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem kapok, mert megmondtam, hogy nem kérek.

Én csak váratlanul szeretek virágot kapni.

De ha hiányozna, akkor megmondanám a páromnak, hogy hozzon.

Az pedig, hogy egy apa belebeszél a gyereke kapcsolatába egyrészt nem tartom jónak - apám ilyet soha nem tenne, főleg nem mondaná arra az emberre aki szeretek, hogy bunkó -, másrészt ha megtenné is, nem érdekelne.

Én tudom, hogy mit akarok, mit várok el és nem érdekel, hogy mások mit gondolnak.

2009. márc. 8. 17:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
én sem szoktam kapni virágot.jólesne,de nem attól érzem h nő vagyok számára.és szerintem ez attól is függ h a családjában ez hogy zajlott.említsd meg neki ahogy az előző válasz adó írta,de ez ne essen rosszul.
2009. márc. 8. 17:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A nőnapról és valentin napról az a véleményem, hogy az a virágárusok ünnepe. Férfiként legfeljebb muszájból veszek _ilyenkor_ virágot, csak a szokás és elvárás miatt. De legszívesebben nem vennék. (Helyette viszont bármikor máskor igen, mert akkor nem muszájból kell, plusz talán nagyobb a meglepetés öröme is.)
2009. márc. 8. 17:56
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!

Somebody köszi, megpróbálom neki jelezni, ahogy írtad.

17:16-os jót mosolyogtam én is a "virág-iszonyodon" :) Kicsit félreértett a párod :) Jó lehetett mikor elmondta, hogy amiatt nem vett virágot. Igen, jól látod tényleg próbálja mindig rossz színben feltüntetni a páromat. Másban is piszkálja. Szinte mindenben. Nincs olyan, amiben ne piszkálná. Sajnos én 1 gazdag családból származom, de engem 1általán nem érdekel a pénz. Sosem aszerint válogattam a barátaimat, haverjaimat, h kinek mennyi pénze van. Apa szeretné, ha gazdag párom lenne, de az én párom egyáltalán nem gazdag. Őt nem érdekli apa, nem foglalkozik vele, 1ik fülén be a másikon ki. Nem a pénz miatt van velem, amikor +ismerkedtünk nem tudta, h ki vagyok, kik a szüleim, mennyi pénzünk van. Bocsi, ez nem ide tartozik, de röviden leírtam. Szóval jól vetted ki az írásomból, h igyekszik rossz színben feltűntetni. Nem érti meg apa, h én boldog vagyok a rengeteg pénz nélkül is. Már nézett ki nekem gazdag pasikat, de miért legyek 1 olyan pasival, aki gazdag, de nem szeretem? Inkább 1 szegény sráccal vagyok, de Őt szeretem és boldog vagyok Vele.

17:22-es igazad van, +próbálok én sem foglalkozni azzal, h mások mit gondolnak. Jó Neked, h apukád nem mond ilyeneket a párodra! Örülnék, ha az enyém se mondana.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!!

Utolsó válaszoló! Örülök, hogy 1 férfi is leírta a véleményét!!! Köszönöm!

2009. márc. 8. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

ismeros a helyzet. mi 3 eve vagyunk egyutt, 1szor viragot kaptam, 2szor 1 pluss allatot mivel szerinte hulyeseg a virag, erre en mondtam h szerintem nem es en nagyon szeretek viragot kapni, de vegulis az volt a lenyeg h gondolt ram. iden nem kaptam semmit. szerintem keson jutott eszebe es utolso percben lusta volt rohangalni erte. felkoszonotott es kesz. orultem vna a viragnak, de nem tettem szova. vegulis azert neha kapok tole viragot, mert annak ellenere h xte hulyeseg, tudja h oromet szerez vele.

szerintem is emlitsd meg, mert igy azt sem tudja h hianyzolod es gondolom azt sem h apukad leparasztozta. valoszinuleg szerinte igy minden tobb mint rednben, de neked igy nem jo es o nem tudja es ha nem mondod nem is fogja. a ferfiak nem gondolatolvasok es rendszerint a celzasokbol se ertenek ugyh hajra. persze h hulyen jon ki ha koveteled a viragot. ez a nonap mar vesztett ugy, ugyh ne pont most hozd fel mert az szemrehanyasnak fog tunni. de vmikor igenis melitsd meg

pl 1 bolt elott h nee,milyen szep virasgok

vagy X gyonyoru csokrot kapott

vagy h 1szeruen te is orulnel neha viragnak

2009. márc. 8. 19:45
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Még vmi eszembe jutott. (én kérdeztem, h említetted -e neki, meg mondtam, h egyetlen páromtól se kaptam még virágot) Amúgy nem is voltam soha az a virágos fajta, mint ha legalábbis ezt sugallanám a fiúknak: "nekem ne adjatok virágot, mert nem szeretem őket" így visszagondolva, meg tudnám számolni, h ballagásomon kívül hány alkalommal kaptam bárkitől is virágot... Jobbat mondok: az összes szál ott van kiszárítva a szobámban...

Na de nem is ezt akartam mondani, hanem azt, h nem lehet, h ezt a virágosdit csak édesapád fújja így fel? H ő sokkal nagyobb feneket kerít ennek az egésznek, mint kéne? Mert ha csak a virágokkal nyaggat, lehet, h ő úgy gondolja, h egy férfi nem is férfi, ha nem ad virágot a szeretett nőnek...

Nem is biztos, h a pároddal van baja, lehet, h a felfogása más egy kicsit...

De ne keseredj el, a nőnap nőnap virág nélkül is! :)

2009. márc. 8. 20:11
 20/22 Bandeee ***** válasza:
Akkor mivan, ha biztosan tudom, hogy a barátnőm nem szereti a virágot? Helyette valami mással lepem meg? Vagy ez valami elárás?!
2009. márc. 8. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!