Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok sosem a páromtól Nőnapra virágot? Ti kaptok?
Én mindig kapok a páromtól nőnapra. Sőt anyunak és a húgomnak is szokott hozni egy-egy szálat. Ez azért udvariasság kérdése is. Nem ez a legfontosabb, de az rossz ha apukád emiatt ilyeneket mond rá. Valahogy jelezed neki. Például elmesélheted anyukád milyen gyönyörű virágot kapott apukádtól nőnapra vagy ilyesmi. tudod a pasikat néha kicsit irányítani kell.:)
Somebody
Én nem kapok virágot a páromtól, és eleinte nekem is baromi rosszul esett. Nem szóltam egy darabig semmit, aztán egyszer Valentin napon (mást persze kaptam, de virágot nem) kifakadtam, és szóvá tettem a dolgot.
A vége az lett, hogy elmesélte mi az oka. Nevettünk mindketten, és rájöttem, hogy mekkora hülye vagyok :)
Képzeld el, hogy egyszer (véletlenül) mondtam Neki, hogy mennyire utálom azt, mikor Valentin napon minden 3. lányka vörös rózsával a kezében mászkál a városban. Még azt is mondtam, hogy én tiszta hülyén érezném magam az ilyen virágos témától.
És az én kis Drágaságom ebből azt vette le, hogy virág-iszonyom van, és nem akart engem azzal frusztrálni, hogy pont virágot ad :)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenképpen érdemes megemlíteni a dolgot, hátha kibukik, hogy mi az oka. Amúgy egyáltalán nem ciki rákérdezni, mert egy párkapcsolat legfőbb éltető ereje az, hogy a két fél normálisan tudjon kommunikáli egymással.
És még egy dolog, ami eszembe jutott az írásaidból: apukád másban is piszkálja a párodat? Nekem kicsit úgy tűnik, hogy igyekszik előtted rossz színben feltűntetni őt... Hmm?
Ha különben jól megvagytok, és szeretitek egymást, akkor ne hagyd ezt, ti pedig beszélgessetek sokat :)
Én soha nem kapok, mert megmondtam, hogy nem kérek.
Én csak váratlanul szeretek virágot kapni.
De ha hiányozna, akkor megmondanám a páromnak, hogy hozzon.
Az pedig, hogy egy apa belebeszél a gyereke kapcsolatába egyrészt nem tartom jónak - apám ilyet soha nem tenne, főleg nem mondaná arra az emberre aki szeretek, hogy bunkó -, másrészt ha megtenné is, nem érdekelne.
Én tudom, hogy mit akarok, mit várok el és nem érdekel, hogy mások mit gondolnak.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!
Somebody köszi, megpróbálom neki jelezni, ahogy írtad.
17:16-os jót mosolyogtam én is a "virág-iszonyodon" :) Kicsit félreértett a párod :) Jó lehetett mikor elmondta, hogy amiatt nem vett virágot. Igen, jól látod tényleg próbálja mindig rossz színben feltüntetni a páromat. Másban is piszkálja. Szinte mindenben. Nincs olyan, amiben ne piszkálná. Sajnos én 1 gazdag családból származom, de engem 1általán nem érdekel a pénz. Sosem aszerint válogattam a barátaimat, haverjaimat, h kinek mennyi pénze van. Apa szeretné, ha gazdag párom lenne, de az én párom egyáltalán nem gazdag. Őt nem érdekli apa, nem foglalkozik vele, 1ik fülén be a másikon ki. Nem a pénz miatt van velem, amikor +ismerkedtünk nem tudta, h ki vagyok, kik a szüleim, mennyi pénzünk van. Bocsi, ez nem ide tartozik, de röviden leírtam. Szóval jól vetted ki az írásomból, h igyekszik rossz színben feltűntetni. Nem érti meg apa, h én boldog vagyok a rengeteg pénz nélkül is. Már nézett ki nekem gazdag pasikat, de miért legyek 1 olyan pasival, aki gazdag, de nem szeretem? Inkább 1 szegény sráccal vagyok, de Őt szeretem és boldog vagyok Vele.
17:22-es igazad van, +próbálok én sem foglalkozni azzal, h mások mit gondolnak. Jó Neked, h apukád nem mond ilyeneket a párodra! Örülnék, ha az enyém se mondana.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
Utolsó válaszoló! Örülök, hogy 1 férfi is leírta a véleményét!!! Köszönöm!
ismeros a helyzet. mi 3 eve vagyunk egyutt, 1szor viragot kaptam, 2szor 1 pluss allatot mivel szerinte hulyeseg a virag, erre en mondtam h szerintem nem es en nagyon szeretek viragot kapni, de vegulis az volt a lenyeg h gondolt ram. iden nem kaptam semmit. szerintem keson jutott eszebe es utolso percben lusta volt rohangalni erte. felkoszonotott es kesz. orultem vna a viragnak, de nem tettem szova. vegulis azert neha kapok tole viragot, mert annak ellenere h xte hulyeseg, tudja h oromet szerez vele.
szerintem is emlitsd meg, mert igy azt sem tudja h hianyzolod es gondolom azt sem h apukad leparasztozta. valoszinuleg szerinte igy minden tobb mint rednben, de neked igy nem jo es o nem tudja es ha nem mondod nem is fogja. a ferfiak nem gondolatolvasok es rendszerint a celzasokbol se ertenek ugyh hajra. persze h hulyen jon ki ha koveteled a viragot. ez a nonap mar vesztett ugy, ugyh ne pont most hozd fel mert az szemrehanyasnak fog tunni. de vmikor igenis melitsd meg
pl 1 bolt elott h nee,milyen szep virasgok
vagy X gyonyoru csokrot kapott
vagy h 1szeruen te is orulnel neha viragnak
Még vmi eszembe jutott. (én kérdeztem, h említetted -e neki, meg mondtam, h egyetlen páromtól se kaptam még virágot) Amúgy nem is voltam soha az a virágos fajta, mint ha legalábbis ezt sugallanám a fiúknak: "nekem ne adjatok virágot, mert nem szeretem őket" így visszagondolva, meg tudnám számolni, h ballagásomon kívül hány alkalommal kaptam bárkitől is virágot... Jobbat mondok: az összes szál ott van kiszárítva a szobámban...
Na de nem is ezt akartam mondani, hanem azt, h nem lehet, h ezt a virágosdit csak édesapád fújja így fel? H ő sokkal nagyobb feneket kerít ennek az egésznek, mint kéne? Mert ha csak a virágokkal nyaggat, lehet, h ő úgy gondolja, h egy férfi nem is férfi, ha nem ad virágot a szeretett nőnek...
Nem is biztos, h a pároddal van baja, lehet, h a felfogása más egy kicsit...
De ne keseredj el, a nőnap nőnap virág nélkül is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!