Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok sosem a páromtól Nőnapra virágot? Ti kaptok?
Figyelt kérdés
Már több, mint 6 éve vagyunk együtt, de még sosem vett Nekem virágot Nőnapra. Meg másnak sem, nem csak nekem. Reggel, amikor felkeltünk átölelt, megpuszilt és mondta, hogy boldog nőnapot, de ennyi. Virágot sosem ad, mindig csak mondja és 1 ölelés, puszi. Pedig szeret nagyon az biztos érzem is, hogy szeret + mindig odafigyel rám stb. Szóval tuti, h szeret + most tervezzük a babát is, úgyh jól megvagyunk. Csak kicsit zavar, h nem kapok virágot. Apu is mindig (ma is) szóvátette, h mekkora nagy bunkó párom van, h nem vesz nekem + anyának sosem virágot. Ti kaptok a párotoktól ilyenkor virágot? Nagy gond, ha a párom nem vesz nekem? Ez nagy bunkóság?2009. márc. 8. 14:33
1/22 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy 25 éves vagyok, a párom 27
2009. márc. 8. 14:34
2/22 anonim válasza:
sztem nem probláma.
Végülis felköszöntött,csak virágot nem kaptál.
ha szülinapra,névnapra nem kapnál semmit..na az ciki lenne..
3/22 anonim válasza:
Hát szerintem eléggé..nem bunkóság, hanem udvariatlanság. nyilván nem tartja fontosnak, de gondolom azért neked jól esne. Én az összes férfiismerőstől kapok.
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Igen, felköszöntött csak nem adott semmit. Szülinapra, névnapra, karácsonyra kapok mindig ajándékokat, de nőnapra sosem kapok semmit. Apu szerint ez a páromat minősíti, h mekkora paraszt! Szerinte nem szeret eléggé, mert ha szeretne érnék a páromnak annyit, h legalább 1 szál virágot adjon. De én érzem, h szeret, csak nem tom miért nem ad virágot.
Várom a többiek válaszát is!
2009. márc. 8. 14:43
5/22 anonim válasza:
mondtad neki, h szeretnél virágot kapni? ha nem teszed szóvá, lehet, h neki föl sem tűnik, h te ezt hiányolod. Elvégreis a köszöntés megvan :) különben én sem kaptam sose, egyetlen páromtól sem nőnapra semmit, most is csak egy szóbeli köszöntést....
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. válaszolónak is a választ! Igen, jól esne, de nem tudok mit csinálni. Ha mondom neki, h adjon virágot az + nekem lenne olyan ciki.
2009. márc. 8. 14:46
7/22 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani,hogy fejezd ki az igényeidet!Említsd meg neki egyszer,hogy nagyon szereted a virágokat,és olyan jól esne,ha néha meglepne vele+pl nőnapkor!Vigyázz,hogy ne letámadd,hanem aranyosan kérd tőle pl egy "Szivecském, úgy örülnék,ha....mert úgy szeretem és olyan boldoggá tesz..."!Amúgy nem olyan nagy gond,ha nem vesz,mivel 6 éve nem szóltál neki,ezért nem lát benne problémát!A férfiakat sokszor vezetni kell!Szóval hajrá!Amúgy én szoktam kapni,de nem csak alkalmakkor,hanem néha meglepetésből is!:)
8/22 A kérdező kommentje:
Nem, még nem mondtam Neki sosem, h szeretnék kapni virágot. Te sem szoktál kapni? Akkor nem csak én vagyok az 1etlen, aki nem kap. Kicsit +nyugodtam. Köszi a választ!!
2009. márc. 8. 14:49
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak is a választ!
Lehet jelzem majd neki vhogy. Úgy látom azért többen kapnak virágot, mint nem.
2009. márc. 8. 14:57
10/22 anonim válasza:
Lehet neki semmit nem jelent a nőnap, szerintem ez nem olyan nagy baj. Nő vagyok, de nekem még csak azt sem szokták mondani hogy boldog nőnapot. És nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!