Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cserepes virágot kaptam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cserepes virágot kaptam a páromtól ajándékba. Ez gáz? Elég furcsának találom v csak nekem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
orchidea?
2010. máj. 19. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Én plüss párti vagyok, de ettől függetlenül még gáznak nem gáz. Az biztos, hogy szokatlan.

Hány évesek vagytok? :)

2010. máj. 19. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
biztos 12 éves vagy és azért, amugy nincs ebbe semmi kül
2010. máj. 19. 16:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem orchidea. Kála. Lila-fehér :D Amúgy nagyon szép. :D

20-25 évesek vagyunk :)

2010. máj. 19. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még jobban is örülnék neki... nem szárad el, lehet gondozni, és amikor locsolod Rá gondolni.
2010. máj. 19. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz! gondolj bele, tovább eláll, mint egy csokor, vagy egy szál rózsa. az csak pár napig, esetleg hétig tart, de ez, ha rendesen gondozod, akkor sokkal tovább. szerintem jó ajándék. nekem pl hatalmas örömöt szerezne egy cserépnyi harmatfűvel, de ez úgysem fog az életben sem eszébe jutni:DDD
2010. máj. 19. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon jó dolog.Nem rohad el pár nap alatt.Elég éretlen gondolkodású vagy, ha ez szerinted vagy furcsa.
2010. máj. 19. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen pláne nem gáz, mert nem azért vett cserepeset, mert "így alakult", hanem mert ennek némi jelentést tulajdonít.

16:23: Orchideát szerettednek soha! Egyszer vettem anyámnak és majdnem idegsokkot kapott, mikor meglátta, hogy úgy is kinyiffant, hogy még jobban odafigyelt rá, mint a többi növényére. :DDD

2010. máj. 19. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
naaa, azért nem éretlenezném le a kérdezőt. van aki furcsának találja, hogyha kap néhány pár szép zoknit. én kaptam hosszú csíkos zoknikat régen a barátomtól, és örültem neki, mert szeretem őket:)
2010. máj. 19. 16:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetben a szándék a fontos. És biztos, hogy jó szándékkal adta. Biztos abban bizott, hogy igy több ideig szép marad mert ugye cserepes, nem vágott. Vagyis tartósabb, úgy mondom. Nem gáz.
2010. máj. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!