Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas és unalmas is egyben ez a mondat a férfiaktól?
"Nekem te vagy a legszebb."
Ha pl. megnéznek egy másik csajt az utcán vagy bárhol máshol és a barátnő ezt felhozza,akkor mindig valami hasonló választ kapunk. Minden nő tudja,hogy ez a mondat egyáltalán nem igaz,a férfiak is tudják akkor miért kell mindig ezzel jönni? :S
De anyukám, mégis hogy képzeled azt, hogy te majd jól megmondod, hogy mi mit gondolunk?? Kezdjük azzal, hogy annyian vagyunk, hogy nincs olyan, amit mindenki ugyanúgy gondolna, és folytassuk ott akármennyire is hiszed, nem láthatsz bele senki fejébe. na meg te mondtad, hogy másképp gondolkodunk, mint ti, ergo hogy tudnád kitalálni, ha másmilyen utat jársz be? Rühellem az ilyen mindentudó megmondóembereket...
Ha annyira akarod, fogadd el, hogy a párodnak nem te vagy a legszebb, és hagyd, hogy a többiek boldogan éljenek.
Jó ezt most elírtam. De egyrészt ettől ő még gondolhatja úgy hogy te vagy a legszebb másrészt meg szerintem ember függő kinek mi a szép,
Szóval nem kamu
Mért is hiszed, hogy kamu?
Ha neked ő a legszebb, akkor fordítva mért ne lehetne igaz?
Talán egy régebbi barátod ezt mondta és utána megcsalt?
Minden ember máshogy gondolkodik, nem lehet leszűkíteni fiúra és lányra.....
Imádon a Nöket azért, amiért Ök egy Férfira sem néznek rá a barátjuk mellett és ök sem azzal bizonygatják, hogy "Nekem Te vagy a tökéletes". Tényleg, soha nem hallani ilyet a Nöktöl napi 4 nél kevesebbszer.
Tudom nehéz elhinni, mert ugye a Férfiaknak nincsenek érzékek, lelkük meg pláne nincs, de elöfordl, hogy bele esünk abba a nagy rakat sz@rba amit szerelemnek hívnak és ilyenkor a barátnönk a legszebb, mert tetszik külsöre és belsöre egyaránt.
Az ilyen kijelentések, amit most Te is megemlítettél, csak azt bizonyítják, hogy csak a külsö számít és felszínes vagy. Tudod, mindenki magából indul ki.
Hüm. Én nő vagyok és baromira nem szeretném azt hallgatni úton útfélen, hogy "jobb nő, jobb a segge, szebb a melle jobba a frizurája és amúgy is jó, hogy vagy de... nézd meg, nem jobb?"
Ahogy én sem mondogatom neki, hogy oppá az a pasi jobban öltözik, vagy izmosabb, vagy szebbe a szem. Mert ezek részletek és az egészet kell nézni.
Te mindent kimondasz amit gondolsz?
"Anya de szar amit főztél. Apa te egy szar ember vagy, mert nem elég zsebpénzt adsz" Nem hiszem. Gondolatszabadság, az van. De ha mindig mindenkivel maximálisan őszinte vagy nem lesz senkid. Nincsen ember aki eltűri, ez van.
Amúgy te szoktad mondani a pasidnak? Hogy a másik jobb, mint ő? És itt most ne essék félre értés, külsőre gondolok. Egy egy részletre.
Ilyen egy ostoba hülye tyúkot még nem láttam mint te.
Ez majdnem u.a mint amikor a szüleid mondják hogy te vagy a legszebb gyerek.Ergo ők is hazudnak.Pedig nem hazudnak csak nekik te vagy a legszebb és ugyanez van a pároddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!