Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas és unalmas is egyben ez a mondat a férfiaktól?
"Nekem te vagy a legszebb."
Ha pl. megnéznek egy másik csajt az utcán vagy bárhol máshol és a barátnő ezt felhozza,akkor mindig valami hasonló választ kapunk. Minden nő tudja,hogy ez a mondat egyáltalán nem igaz,a férfiak is tudják akkor miért kell mindig ezzel jönni? :S
XD na jó de ez hogy venné már ki magát. Ha egy másik lány tetszik neki annyira hogy mellette ne te legyél a legszebb az végül is egyenértékű azzal hogy "háát ha már így kérded ő végül is jobban bejön mint te".
Bár esetleg úgy lehet hogy "na ez nem rossz csaj, meg ez sem"
Kedves kérdező!
Ha ilyen szituáció lenne, kérdőre vonnád, és azt mondaná, hogy "Igen kicsim, sokkal jobban tetszik nekem, mint te!" Akkor mégis mi a francot szólnál hozzá? Hozzábújnál, megölelgetnéd, hogy milyen kedves rendes őszinte srác?
Eh....
12:35 vagyok és CSAK abból indultam ki, amit te leírtál...
És ha ő neked a leglegleg, akkor miért gondolod, hogy te nem lehetsz neki a leglegleg?
És hogy ő nem hagyná ki a lehetőséget, hogy összejöjjön egy szép lánnyal, azt nyilván magadból kiindulva gondolod, hiszen te sem hagynád ki a lehetőséget, hogy összejöjj egy jó pasival.
akkor mondja meg azt:D
tudom,hogy rengeteg csaj van aki tetszik neki és nem ugy érzi,hogy én vagyok a legszebb.. szerintem minden férfinál igy van max nem valljátok be..
12:44
Ő tényleg jó pasi,nála nem láttam még jobbat..
de nálam minden 3. csaj szebb az utcán. most hiába mondjátok,hogy én vagyok neki a legszebb..mert ilyen nem létezik:D
Hát ez hülyeség, de egyébként király lenne veled járni. Mindig mondogathatnám hogy "anyám ez de jó csaj jaa uh most ott egy másik, lol nézd már ennek mennyivel jobb a melle mint neked"
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!