Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas és unalmas is egyben ez a mondat a férfiaktól?
"Nekem te vagy a legszebb."
Ha pl. megnéznek egy másik csajt az utcán vagy bárhol máshol és a barátnő ezt felhozza,akkor mindig valami hasonló választ kapunk. Minden nő tudja,hogy ez a mondat egyáltalán nem igaz,a férfiak is tudják akkor miért kell mindig ezzel jönni? :S
Jobban örülnél ha azt mondaná, hogy más nők szebbek nálad?
Biztosan jól esne neked....
Mellesleg nem csak duma. Lehet, hogy te szebbnek tartasz magadnál más nőket, de ez nem azt jelenti, hogy ő is így van ezzel.
Márpedig nem hinném, hogy találok nála szebbet, ebben a külsőn és a belsőn kívül még egy dolog szerepet játszik: az emlékek. Mással pedig nyilván nincsenek ilyen emlékeim, ergo lehet más akármilyen szép, és lehetne akármennyi esélyem, nem fogom kihasználni az alkalmat. Le lehet tesztelni nyugodtan, ha nem hiszed.
Ja, te meg így jártál (: De ne vetítsd rá a saját egyedi esetedet mindenkire, ostoba dolog.
Igen, ez nálad kisebbségi komplexus. Te vagy az aki nem hiszed el, hogy neki bejössz. A saját fejedben tegyél rendet, aztán kutakodhatsz máséban.
Neked mindig a másik pasija helyesebb?
Azért nem hiszed el neki, mert neked sem ő a leszebb és legvonzóbb. Mert nem szereted. És csak azért vagy vele, mert most épp nincs jobb.
Kívánom a párodbank, hogy erre minél hamarabb jöjjön rá, hogy hagyjon el téged!
De egy pasi máshogy gondolkozik,mint egy nő.
És igen inkább mondja meg,hogy szebb nálam az a bizonyos,minthogy hazudjon..
12:35
El vagy tévedve. Nekem ő a legleg..ezt ő is tudja. Szerelmes vagyok belé már 5éve.
Szóval te igazából azt akarod hogy semmibe vegyenek, és ha szembe jön egy nálad jobb csaj hagyjon ott a francba és járjon a másik lánnyal. Mert ettől jobban érzed magad.
Végül is nem rossz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!