Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas és unalmas is egyben ez a mondat a férfiaktól?
"Nekem te vagy a legszebb."
Ha pl. megnéznek egy másik csajt az utcán vagy bárhol máshol és a barátnő ezt felhozza,akkor mindig valami hasonló választ kapunk. Minden nő tudja,hogy ez a mondat egyáltalán nem igaz,a férfiak is tudják akkor miért kell mindig ezzel jönni? :S
Ez a mondat igaz. Nem unalmas és nem szánalmas.
Egy normális párkapcsolatban a pasinak a barátnője a legszebb/legkívánatosabb/legszexibb stb.
igen,tudom..:D
de most komolya,ki hiszi ezt a hülye berögzült mondatot el..mindenkinél van szebb..ha a bnőd l ennea legszebb minek néznél mást..?:D
Hátte nem vagy komplett.
A pasid "hűséget fogad, nem vajságot". Attól még, hogy neki te vagy a legszebb, azért észreveszi a többi nő szépségét is.
Lehet, hogy nem te vagy a legtökéletesebb nő a világon, de neki te vagy az, és téged lát annak. És ha kicsit nagyobb a feneked? Vagy ráncos a szemed alja? Neki akkor is te leszel a legszebb, mert téged szeret... és a szerelem megszépít.
Imádom, amikor a nők azért vannak kiakadva, hogy nem mondjuk nekik, ha szépek, ha meg igen, akkor nem hiszik el...
,,Milyet parancsoltok? Füstszűrőst, vagy nem füstszűrőst?
Nézd, az anyja szentségit, megint nincs rajta sapka!"
"Minden férfi disznó..."
Na ja...
Csak saját magamról tudok véleményt mondani: nekem a párom a legszebb, legjobb, legvonzóbb, és leg-leg-leg férfi a Földön.
Tudom, hogy van nála helyesebb, nem vagyok vak sem, de őt SZERETEM, és akkor is ő a legjóképűbb féripéldány számomra, ha épp reggel van, még nem mosott fogat, borostás, kócos, és leissza kávéval a pizsamáját. Szeretem...
Ha nem hiszed el, hogy neki te vagy a legszebb, akkor baj van. :(
Pedig mindekinél van egy szebb..:D
Szerintem akkor is hülyeség,hogy a párod a legszebb...ez egy nagy kamu. Lehet,hogy szép meg aranyos,de ha találnál egy szebbet és lenne esélyed nem hiszem,hogy kihagynád az alkalmat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!