Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes vagyok az egyik tanáromba?
Hagyd békén! Csak rosszat tennél vele! Ha bármi lenne, csak elvesztené az állását, és a mai világban az valószínűleg tönkre is tenné, mert nincsenek könnyű helyzetben a tanárok új állás keresésénél.
Keress más ideált, olyat, akinek nem veszed el az állását akkor, ha véletlenül sikeresen elcsábítod.
Kérdező! Én is szerelmes voltam a tanáromba 16 évesen, ő akkor 31 volt. Vonzódtam hozzá, pedig nem volt "szép" férfi. Nem volt rá magyarázat, miért. Én akkor profitáltam a dologból, az általa tanított tantárgyból brillíroztam.
Ő nem nézett rám nőként, és remélem, észre sem vette a vonzódást:)
De amiért írok: felnőttként újra hallok róla, látom is néha, és az a kis bizsergés még most is elfog ilyenkor.:)
Érdekes, mert eltelt 17 év, és mégis:)
Ez olyan zsigeri dolog, nem tehetek róla, igaz, reálisan és éretten gondolkozom, úgyhogy nem igyekszem ezt semmilyen módon sem a tudomására hozni akkor sem, ha lehetőségem nyílik rá.
Tudom, kérdező, a történetem elég elkeserítően hangzik a számodra, de szerintem is hagyd békén őt.
Láttam én már tanári szobában nevetgélő pedagógusokat, akik minimum fejcsóválva megmosolyogták a kamaszos rajongást. Ezzel is tisztában kell legyél amellett, hogy arról számoltam be, hogy létezik zsigeri vonzódás.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!