Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás hogy nem engedtem a barátomnak, hogy a mentruációm előtt 1 héttel ne szeretkezzünk?

Figyelt kérdés
Sajnos mostanában összevissza jön a mentsruációm és mondtam a barátomnak, hogy inkább ne szeretkezzünk aki megharagudott.. De én csak vigyázni szeretnék nehogy közben jöjjön meg mert az nagyon gáz. És amúgy is akkor vagyunk a legtermékenyebbek és én nem szeretnék babát.Most összevesztünk és lehet, hogy már nem is lesz folytatás. Teljesen tanácstalan vagyok és kivagyok akadva , valaki adna tanácsokat? Most ez az én hibám? 17/L
2011. ápr. 29. 23:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Képzeld , megy a Nyelvtan, de most nem arra figyelek , hogy hogyan és mit írok mert ideges vagyok. Amúgy a baba úgy jön ide , hogy menstruáció előtt egy héttel vagy a legtermékenyebb. És voltam nőgyógyásznál a menstruáció összevissza érkezése miatt és azt mondták, hogy ez csak hormonzavar.Ja és a másik! Védekezünk , de ki tudja hogy milyen baj törénik. Kilyukad az óvszer meg ilyenek...
2011. ápr. 30. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem pontosan jön meg általában akkor fogalmad sincs , hogy mikor vagy alegtermékenyebb... ezt inkább akkor lehet kiszámolni ha valakinek beállt rendesen a menstruációja( de még úgy is sok minden befolyásolhatja).

Menstruálsz az egy hét szex nélkül mondjuk + még egy hét előtte + gondolom még suliba jártok szóval a maradék két hétben sem kerül sor minden nap aktusra... Két hét szex nélkül egyszerűen sok... nekem például, meg ezek szerint a barátodnak is. Véleményem szerint te vagy a hibás. Ha ennyire félsz(amit megértek nekem szakadt már gumi) akkor miért nem kérted meg a párod, hogy vegye ki mielőtt elélvez, aktus közben meg mindig ellenőrizzétek a gumit + ha ez nem akkor van orális szex is. Azért vannak itt lehetőségek.. csak kompromisszumképesnek meg nyíltnak kell lenni.

És ha közben jön meg? Mióta vagytok együtt? Ez egyáltalán nem kínos vagy ilyesmi... Most ő is küldjön el téged, hogy nem aludhat veled mert reggel merevedése lesz? Ez természetes ugyanúgy ahogy te menstruálsz... Ha őt nem zavarja akkor nyugodtan szexelhettek azon a héten is, tudom hogy a gátlásokat nehéz legyőzni de egyszer ezt is el kell kezdeni megtanulni és ha szeret és segít is benne akkor meg nagyon megéri. Hajrá:)

17/l

2011. ápr. 30. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Szedjél fogamzásgátlót az rendbe hozza és szexelhettek nyugodtan.
2011. máj. 2. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira rád akar mászni a pasid, miért nem használ gumit?

Ja, mert az ciki. Akkor nem kell a málnásba járogatni.

Engem sosem zavart a gumi, pláne mióta alig érezhető és látható gumik is vannak.

2011. máj. 2. 15:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Használunk gumit , de nekem ez a helyzet akkor is kellemetlen és én kényes vagyok az ilyen dolgokra. Szeretem a tisztaságot és szerintem ez elég undorító..
2011. máj. 2. 18:11
 16/16 napietus ***** válasza:
akkor tényleg írass gyógyszert, akkor percre pontosan fog megjönni mindig. én is kb. annyi lehettem, mint most Te, amikor elkezdtem szedni. pedig szűz voltam még, de nekem is nagyon rendszertelen volt, ráadásul fájdalmas is, ezért írták fel.
2011. máj. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!