Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás hogy nem engedtem a barátomnak, hogy a mentruációm előtt 1 héttel ne szeretkezzünk?
Részben, próbáld egy férfinek/fiúnak ezt elmagyarázni.
De végül is igazad van.
Talán védekezzetek és akk nem leszel terhes.AMúgy meg mért lenne gáz ha közbe jön meg? Ennyi erővel soha ne szexelj mert hátha megjön. Hülye kifogás mind2.
21/L
Nem a te hibád! Nagy érzéketlenségre vall, ha emiatt összeveszik veled. Mondjuk, ha hónapokig, vagy több hétig nincs szeretkezés, akkor nyilván türelmetlen, akkor már picit őt is meg lehet érteni.
Egyébként ne aggódj még akkor sem, ha épp közben jönne meg (mondjuk nem nagy erre az esély), a férfiak többsége nem esik kétségbe, na meg nem is rögtön a Niagara kezd ömleni. Azt a kis vért diszkréten le lehet törölni. Velem már többször megtörtént, és soha senkivel nem volt tragédia.
Ha nagyon nem tudod elképzelni ez a helyzetet, akkor pedig maradjatok a behatolás nélküli szexnél. Akár az is megoldás, hogy egy tampon mellett orális kényeztetésben részesülsz, és ugye ezt te is meg tudod tenni a barátoddal.
És menj el orvoshoz, ha nem rendeződik a dolog, mert addig fölöslegesen frusztrálod magad. Ott meg lehet kiderül, hogy van valami gondod amit meg tudnak oldani.
mióta menstruálsz? mert az nem biztos, hogy normális, hogy össze-vissza van. ha élsz nemi életet, amúgy is tanácsos elmenni a nőgyógyászhoz. egyébként ha közben jön meg, azt lehet, hogy ő észre sem veszi, csak Te. ha előtte még nincs semmi, annyi idő alatt nem fog "elönteni".
ja, és hogy jön ide a baba? csak nem naptármódszer???? uramsegíts...
ha nem engedted hogy ne szeretkezzetek az kétszeres tagadás, vagyis engedted hogy szeretkezzetek?
na szóval ja, a másodikas nyelvtan lecke az nem megy, de k.rni már k.rtok, ott van a színvonal rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!