Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha valaki felajánlaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha valaki felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól csajozni, vonzalmat kelteni egy kis pénzért, akkor elmennétek hozzá "órára"?

Figyelt kérdés
F
2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"Hello:)

Sok igazság van abban, amit írsz. Például az, hogy sok rivális cég miatt minden PUA-egyesület igyekszik elhitetni, h az ő módszerük csodaszer. Ilyen sajnos nincs, de (!) gyakorlatilag mindenki képes változást elérni, ha szeretne. Egy egynapos privát tréning nem arról szól, hogy bemegy valaki lúzer srácként és kijön egy BradPitt, hanem arról, hogy bemegy egy reménytelen helyzetű, elkeseredett fiú, és kijön egy esélyes, jó útra térített srác. Megadom az esélyt neki, hogy akkor, ha igazán elszánt, képes legyen arra, hogy vonzza a nőket. Ez teljesen egyedi módon történik, tehát abszolút személyreszabott. És a tapaszalatom az, hogy aki tényleg szeretné elérni a célját, hogy például jó pasivá váljon vagy felszedjen egy bombanőt, akkor sikerülni is fog neki. Nem mondom, hogy kirázza a kisujjából, de egy egynapos tréning után esélyekkel teli zsebekkel tér ki az utcára, míg azelőtt egy szegény srácról volt szó, akinek nagyon sok próbálkozás után sikerülne magától elérnie a célját.

A másik dolog pedig a következő: sok mindenre rá lehet jönni egyedül is, nagyon sok próbálkozás után. A kérdés az, hogy szeretnél még 20 évet sz*pni, vagy elmondja valaki neked azokat a dolgokat, amire rájöttél volna 20 év kínkeserves, depresszióval teli próbálkozás során.

Minden esetre meg kell említeni, hogy a legjobb, legmesteribb módszerrel, legjobb belsővel rendelkező fiúkat is küldik el lányok. A különbség annyi, hogy egy lúzer srácot 100-ból 99-szer küldenek el, egy esélyekkel teli srácot 100-ból 1-szer, ha elég jól csinálja."

Helló!

Én már azt nagyon szomorúnak és felháborítónak tartom, hogy létrejött több ilyen PUA "cég" melyek úgy rivalizálnak, mintha valami szuper vállalatok lennének és képtelenebbnél képtelenebb baromságokkal etetik a "diákokat", akik végső elkeseredésükben bármit benyelnek.

Azt írod, hogy egy egynapos tréning után nem leszek Brad Pitt, de azután azt írod, hogy mégis csak. Ki mondta, hogy rossz útra tért az a srác, aki nálad bejelentkezik? Nekem megint csak az jön le, hogy a többi céget akarod lenyomni a versenyben és a saját igazságodat eladni. SZemélyreszabott. Mégis hogy megy egy ilyen tréning? Bemegy mondjuk két tucat ember és te végig hallgatod mindegy egyesével és azután pár csoda mondat után máris átalakítod egy olyan sráccá, aki még aznap felszed egy bomba csajt? Mert ha igen, akkor ebben mi az üzlet? Egy ember hány percet kap? És igazad van, elhatározás kérdése. De ha te azt írod, hogy az elhatározás a legfontosabb dolog, akkor elég csak elhatározni magam, hogy vonzó pasi vagyok, aki bomba csajokat szed fel. És akkor megint csak mi szükségem van rád? Adhatsz pár tanácsot és sablont, ami vagy bejön, vagy nem. Amúgy ki merem jelenteni, hogy 10 srácból 9-nek van valami gondja a csajozással, mégis rájöttek a dolgokra és nem szoptak 20 évet szenvedéssel és depresszióval. Jól is néznénk ki, ha így lenne. Régen nem voltak ilyen "cégek" mégis rájöttek a csajozásra maguktól és akkor sem telt el 20 év. Megfogalmazásod szerint a lúzer srácot 100-ból 99-szer elküldik. Egy esélyekkel teli srácot 100-ból 1-szer, ha elég jól csinálja. És ki ez a srác? Aki részt vett a TE tréningeden és nem a riválisén. És ha jól csinálja? Tehát hiába a mesteri módszer, amit felkínálsz, ha a csaj mégis elküld, akkor az természetesen az én hibám.

Tehát engem nem győztél meg a reklámszövegbe is beillő mondataiddal. Mert nekem az jött le, hogy még te sem hiszed azt, hogy létezne bombabiztos módszer. Lehet arra fogni, hogy srác nem csinált valamit jól, vagy a csaj volt a hülye, de akkor is.

Nekem fontosabb az egyéniség és nem fogok olyan nagy arcú, beképzelt, megjátszós, agy mosott barommá változni, mint amilyenekké az ilyen tanfolyamok változtatják az embert.

2011. máj. 4. 20:18
 42/46 anonim ***** válasza:

"Ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen akkor valószínűleg nem az"

Na előző eléggé megelőzött de mind1. Szóval ahogy ö is mondta azt én is bírtam hogy saját magát üti a szöveg, hogy háát naa nem leszel szuper pasi, ja de mégis vagy nem? Ez is ugye szépen elhessegeti a felelősséget is hiszen hááát ö nem garantál semmit. Ugyee megeshet hogy nem jön össze.

Az meg hogy ugye csak hozzáláss kérdése hát igen. Ha annyira tartod magad, hogy ez kell neked már "jól" állunk. Ez is szektákhoz hasonlít, mert ugye ez is annak vonzó már úgy elvan keseredve igazából akármit mondhat tök mind1, csak az a lényeg hogy ö ott volt, hovatartozás érzése. Ő most már szuper cool csávó. Azt minden hülyeséget elhisz.

De ha már itt tartunk akkor miért nem vezetjük be iskolai tantárgynak há nem? Ez mi is 1 nap? Na suliban többszöröse 1 éves tantárgy 9.-ben Csajozás. Hát de nem, mert minek is tegyünk bármit is majd szépen mindent megtanulunk mint a robotok. De még jobb nem is kell csajozni majd ők találnak barátnőt helyettünk. Mindenki csak üljön otthon és majd a másik csinál mindent.

Szóval röviden azon kívül hogy ez is sima duma meg lejárat mindenkit, csak ő a jó, ő már megmondta mi kell hozzáállás.

Na még 1 gyors példa. Letehet jelentkezni stuardesnek, tanfolyam után tuti szerződés meg minden. 2-en voltunk bemenetük beszélgetni, mindketten tökéletesek vagyunk hüü pedig még semmit se mondtunk. Sőt én már mehetnék is pilótának, mert olyan képzésük is van (meg még több nyáladzás). Már csak annyit kell tennünk hogy fizetünk.

Jó hagytam is, hát nem bántam meg mert mint később kiderült kamu volt. Tanfolyam volt meg pénz azt ennyi és kb alig ért valamit. Azt hiszem valami papírt kaptak ami semmire se jó,

2011. máj. 4. 22:56
 43/46 anonim ***** válasza:

"De ha már itt tartunk akkor miért nem vezetjük be iskolai tantárgynak há nem?"

Szerintem 1-2 éven belül OKJ képzés is lesz belőle.

Amúgy örülök, hogy valakit nem vakít el a kétségbeesés és a csillogó ajánló szöveg és egyet ért velem.

2011. máj. 5. 14:41
 44/46 A kérdező kommentje:

Hello!

Először is szeretném tisztázni, hogy a srácok nagyobb részének nincs szüksége egy ilyen tanfolyamra.

Hogy jól tudjam illusztrálni, hogy ki az, akinek tényleg lenne szüksége rá, elmesélem a történetemet:

Nemrég, ha megtetszett egy lány, ugyan azok voltak a céljaim, mint most: nem lefektetni akartam, hanem testi-lelki kapcsolatot. Egy biztos pontot. A különbség a 'régi én' és a 'mostani én' között az, hogy hogyan szerettem volna elérni ezt a célt. Akkor úgy gondoltam, hogyha megtetszik egy lány, akkor folyamatosan lesni kell minden kívánságát, egyfolytában bókolni neki (akkor is, ha a bók nem őszinte), mindenben ki kell szolgálni, amikor csak lehet, alá kell tolni egy széket, meghívni a legdrágább mittudoménmire. Egész egyszerűen nem értettem, hogy miért nem engedi a lány, hogy megszerezzem. Még azelőtt lerázott, hogy bármennyire is közeledtem volna felé. Mindig csak azt mondtam, amiről úgy gondoltam, hogy tetszene neki. Sose jött össze, pedig nagyon nagy elszántság volt bennem. És nem tudtam, hogy miért. Megpróbáltam újra és újra. Sokat gondolkoztam rajta, hogy mi nem stimmelhet, és mivel nem találtam a hibát, ezért egyre jobban bókoltam, stb. Ezt hívom én rossz útnak. Hogyha nem találok rá az interneten egy puás oldalra, még mindig ezt a stratégiát tolnám és fogalmam sem lenne, hogy mit csinálok rosszul. ÁLLJ:) mielőtt még azt hiszed, hogy áá már megint erre jön ki, elárulom, hogy soha egy fillért nem költöttem semmilyen pua-oktatásra, vagy tréningre vagy előadásra, vagy könyvre, vagy dvdre. Kizárólag ingyenesen megtalálható anyagokat olvastam/néztem. Nekem például nagyon szükségem volt arra, hogy jelen esetben valahogy megtudjam, hogy mit csináljak, rátérjek egy helyes útra. Mivel csak internetes anyagokból táplálkoztam, senki nem volt, aki személyre szabottan megmondja, hogy mit nem csinálok jól, miben kéne változnom, ezért csak az internetes óriási tudástárból szemezgettem ki azokat a kis elcsípett szavakat, mondatokat, amelyek talán rám vonatkoznak. Sokkal több anyagot át kellett néznem, el kellett olvasnom, mint amire valójában szükségem volt. Például ott voltak azok a részek, amik arról szóltak, hogy nem szabad bunkónak lenni meg túlságosan cikizni a lányt, meg ne csajozzak részegen, stb, ezekre a tanácsokra semmi szükségem nem volt. A propos, személyreszabottság. Nálam ez azt jelenti, hogy személyreszabottság. Tehát egy egynapos tréning az egy emberrel folyik. Csak ő és én. Úgy gondolom, csak így lehetséges a legtöbb hasznos információt elmondani valakinek. Ja és a szekta-elméletre: pénzvisszafizetési garancia van nálam, tehát ha valaki nem elégedett, vagy nem válnának be a tippjeim, visszakapja a pénzét:). Segíteni szeretnék, nem rabolni. Rablás, amikor például Mex Deluxe-ék 89700Ft-ért adnak egy jegyet a 3 napos "intenzív" ismerkedési tréningükre. Ezek után szerintem 5000 Ft nem pofátlanság, főleg pénzvisszafizetéssel:). bár ha ti úgy gondoljátok, akkor nem próbállak titeket meggyőzni az ellenkezőjéről:).

Tehát megpróbálok úgy segíteni a hozzám hasonló embereknek, hogy nem rablom el a pénzüket. Ez a legtöbb, amit tehetek, elvégre nem dolgozhatok ingyen, nemde? Én úgy gondoltam, hogy egy ezer forintos vagy annál is kisebb órabér reális.:)

Ha van kérdésetek, vagy erkölcsi/etikai ellenvetésetek, csak bátran:)

Üdv

d

2011. máj. 5. 20:00
 45/46 anonim ***** válasza:

"Mex Deluxe-ék 89700Ft-ért adnak egy jegyet a 3 napos "intenzív" ismerkedési tréningükre. Ezek után szerintem 5000 Ft nem pofátlanság, főleg pénzvisszafizetéssel:)"

Ezt az oldalt és ár ajánlatot láttam pár hete és először azt hittem rosszul látok és 8900 Ft. De nem valóban annyi volt, ami szerintem irracionálisan magas összes. Sőt még egy vidót is láttam, amiben egy terem tömve volt diákokkal. Bele sem merek gondolni, hogy hányszor 89 ezer forint folyt be a kasszába. Drágább, mint egy tengerparti nyaralás. Ennyi pénzért az lenne a minimum, hogy minden nap három szupermodellel dughatok, de ugye, mint tudjuk erről szó sincs.

Ehhez képest az 5000 tényleg egy jelképes összeg. Mindenesetre akkor is fenntartásaim vannak. Lehet, hogy rossz a természetem, de senkiben sem tudok megbízni. Ha valaki azt mondja, hogy szeretne segíteni - még ha tényleg így is van, mert miért ne lenne - elkezdek gyanakodni, hogy hátsó szándéka van.

2011. máj. 6. 03:44
 46/46 A kérdező kommentje:
Ezért van pénzvisszafizetési garancia nálam, bár eddig még senki sem élt vele :)
2011. máj. 6. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!