Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha valaki felajánlaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha valaki felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól csajozni, vonzalmat kelteni egy kis pénzért, akkor elmennétek hozzá "órára"?

Figyelt kérdés
F
2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
"szinte ugyan így néztem ki" - akkor az a "szinte" volt a vízválasztó. A lányoknak csak a külső számít, ez a PUA dolog meg hülyeség.
2011. ápr. 29. 18:46
 12/46 A kérdező kommentje:

Próbáltam hangsúlyozni, hogy személyiségfejlesztés, önbizalomnövelés. Az egyik alapelvem, hogy magamat kell adni minden helyzetben. Tehát én azt értem el, hogy a 'magam' egy kicsit más lett. Olyan fiú lettem, aki vonzóbb és nem egy olyan fiút játszok, aki vonzó.

A másik része pedig: gyakorlatilag az összes férfi színészkedik, amikor szeretne valakivel összejönni. Nézd csak meg a 'béna srácokat'. Megtetszik nekik egy lány, mit csinálnak? Azaz mit csináltunk? Kedveskedtünk neki, kiszolgáltuk, stb. Tehát színészkedtünk. Azt mutattuk, hogy sokkal kedvesebbek, segítőkészebbek vagyunk, mint amilyenek valójában vagyunk. Persze ezen nagyon könnyen átlátnak. Nehéz is volt magam leszoktatni arról, hogy a fejemben az ideális férfiról lévő képet játsszam, de végül sikerült. Most csak magamat adom, és így is nagyon sikeres vagyok:)

2011. ápr. 29. 18:49
 13/46 A kérdező kommentje:
A "szinte" annyit jelent, hogy 2cm-rel magasabb lettem és másfél centit nőtt a hajam;).
2011. ápr. 29. 18:50
 14/46 anonim ***** válasza:

Erre a kerdesre sokkal szivesebben mondanak igent:

Srácok! Ha egy csaj felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól kefélni, vonzalmat kelteni egy lányban, akkor elmennétek hozzá több "órára"?

ugyanis én ugy gondolom hogyha egyszer megtortoenik, onnantol jomagam, mint alvo oroszlanbol, hiena lesz.:)

2011. ápr. 29. 18:51
 15/46 anonim ***** válasza:

"A "szinte" annyit jelent, hogy 2cm-rel magasabb lettem és másfél centit nőtt a hajam;)"

Az pont elég lehet :P

2011. ápr. 29. 18:53
 16/46 A kérdező kommentje:

hé van különbség a tréner és a k*rva között ;))

Egyébként lányoktól ne kérj tanácsot csajozásügyben! Mint ahogy te sem tudod, hogy mi miatt találsz vonzónak egy nőt (külsőt leszámítva, de nem minden teherautóméretű hátsóval és kebellel rendelkezővel feküdnél le...), úgy ők se tudják, h mit kell csinálnod:)

2011. ápr. 29. 18:54
 17/46 anonim ***** válasza:
Hát nem fizetnék érte, de taníthatsz nagy mester :D
2011. ápr. 29. 18:55
 18/46 A kérdező kommentje:
Pl láttátok a randigurut? OK, az egy kicsit el lett túlozva, volt egy-két dolog, amire a lány nem úgy reagált volna az életben, mondjuk nem nyitná meg a duci pasit, az tuti. De annyi igaz belőle, hogy rossz külsővel is felszedhetsz egy bombanőt;). Igaz, kicsit nehezebben, de felszedhetsz!:) Egyébként a randigurunak nagyon nagy mondanivalója van..:)
2011. ápr. 29. 18:57
 19/46 A kérdező kommentje:
Ja és plasztikai műtét 500'000Ft, egynapos tréning kb 5'000. :PP
2011. ápr. 29. 18:59
 20/46 anonim ***** válasza:
Ez internetes levelezés útján és ingyen nem menne? Mert úgy érzem hogy a legalján vagyok én is :)))
2011. ápr. 29. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!