Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha valaki felajánlaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha valaki felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól csajozni, vonzalmat kelteni egy kis pénzért, akkor elmennétek hozzá "órára"?

Figyelt kérdés
F
2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Én szeretnék segíteni:) Tehát küldd el privátban az msnedet, és egy kicsit tanítalak. Aztán meglátod, hogy szeretnél-e élőben is:)
2011. ápr. 29. 19:03
 22/46 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mert a nők tanulásából sosem elég.:) Akkor nem baj ha elküldöm én is az msn-em ?:)
2011. ápr. 29. 19:13
 23/46 A kérdező kommentje:
háááát.... dehogy baj xd
2011. ápr. 29. 19:14
 24/46 anonim ***** válasza:
ha van próbakóra és látom h működik akk fizetnék
2011. ápr. 29. 19:49
 25/46 anonim ***** válasza:
inkább itt írd le h mire gondoltál. már megnéztem régen azt a pua oldalt aztán kiszúrtam rajta h csak pénzlehúzás. vedd meg a dvd-nket és az öledbe hull a világ. am is tele volt sablonos dumákkal.
2011. ápr. 29. 19:50
 26/46 anonim ***** válasza:
Csak a plasztikai műtétnek haszna is van, a PUA tréningnek meg nincs. Egyébként én 1 milla alatt nem úsznám meg, de így is szívesebben kifizetem, mert van értelme.
2011. ápr. 29. 20:04
 27/46 A kérdező kommentje:
utsó előtti: tudom, melyik oldalt nézhetted meg, nem akarok ellenreklámozni, de amin dvd-t akarnak adni az tényleg sz*r. meg van egy jó is, de ez itt nem reklám tehát nem írok címet. egyébként meg van haszna. de téll nem reklám:)
2011. ápr. 29. 20:19
 28/46 anonim ***** válasza:
akk ha vki rákérdez akk simán lehet linkelni ezért én megkérdezem. melyik az a dvd?
2011. ápr. 29. 20:20
 29/46 A kérdező kommentje:
az egyik leggagyibb a csajozasitanacsok.hu, és a kedvencem mex deluxe
2011. ápr. 29. 20:30
 30/46 anonim ***** válasza:

Én igen! Többen is kiröhögtek már, amikor beszéltem nekik erről, de most őszintén! Mit veszít vele az ember? Igen tudom, pár tízezer Ft-t. Lehet, piszkosul rosszul járok, igen. De mi van, ha nem? Mi van akkro, ha egy olyan lökést adna nekem, hogy attól a pillanattól kezdve soha semmi nem tudna összetörni és egyre csak fejlődnék?

Azt mondom, igenis szükség van ezekre a tanfolyamokra.

Rengeteg srác van, ak8ik sajnos nem valami ügyesek a csajozásban. Mert ez egy művészet, valljuk be! A lányok pedig sokszor igencsak könyörtelenek tudnak lenni. Ha nem vagy tökéletes, mehetsz a francba. Soha nem adnak egy esélyt arra, hohgy megismerjék a srácot, mindig elsőre ítélnek. Ha ezen az első akadályon sikerül valakinek átlendülnie a tanfolyam segítségével, akkor én már azrt mondom, hogy megéri. Bőségesen megéri!

2011. ápr. 29. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!