Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha valaki felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól csajozni, vonzalmat kelteni egy kis pénzért, akkor elmennétek hozzá "órára"?
Én igen! Többen is kiröhögtek már, amikor beszéltem nekik erről, de most őszintén! Mit veszít vele az ember? Igen tudom, pár tízezer Ft-t. Lehet, piszkosul rosszul járok, igen. De mi van, ha nem? Mi van akkro, ha egy olyan lökést adna nekem, hogy attól a pillanattól kezdve soha semmi nem tudna összetörni és egyre csak fejlődnék?
Azt mondom, igenis szükség van ezekre a tanfolyamokra.
Rengeteg srác van, ak8ik sajnos nem valami ügyesek a csajozásban. Mert ez egy művészet, valljuk be! A lányok pedig sokszor igencsak könyörtelenek tudnak lenni. Ha nem vagy tökéletes, mehetsz a francba. Soha nem adnak egy esélyt arra, hohgy megismerjék a srácot, mindig elsőre ítélnek. Ha ezen az első akadályon sikerül valakinek átlendülnie a tanfolyam segítségével, akkor én már azrt mondom, hogy megéri. Bőségesen megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!