Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ha valaki felajánlaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha valaki felajánlaná nektek, hogy megtanítana nagyon jól csajozni, vonzalmat kelteni egy kis pénzért, akkor elmennétek hozzá "órára"?

Figyelt kérdés
F
2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Esélytelen (: Rájövök én magamtól, ettől megmarad az egyéniségem, és nem sablonosodok be. Ez meg mindennél többet ér.

Az meg, hogy "csajozás"... olyat nem szoktam, kicsit más síkon gondolkodom. (ugyeugye, egyéniség :D)

2011. ápr. 29. 20:51
 32/46 anonim ***** válasza:

Őszintén haver bajban vagyok, szóval jól jön a segítség! :D

Ha még mindig taníthatnékod van, küldj privátot. Kicsit beszélünk neten, és ha tényleg úgy látom, hogy tudsz valamit, akár fizetek is... nekem megéri, pénzt kereshetek, de az évek fogynak.

2011. máj. 1. 19:23
 33/46 anonim ***** válasza:
Én is szívesen fogadnék tanácsokat!Ha elküldöm privátba az msn-emet akkor segítessz?
2011. máj. 1. 19:52
 34/46 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod, hogy ez csak személyiség fejlesztés kérdése, akkor erre nincs 100%-os recept. Mivel miden ember más és más, így két egyforma probléma sincs. Lehet, hogy valaki ezért sikertelen a csajoknál, mert mondjuk kövér (ez ugye már nem belső probléma), van aki azért, mert sokszor utasították vissza, van aki ezért mert csóró stb.

Az ilyen "csajozós tréningekben" pedig nem nagyon hiszek. Átnéztem már sok ilyen honlapot és arra megy ki az egész, hogy küldj minél több lóvét dvd-re, ilyen-olyan cuccokra és király leszel. Sok kétségbeesett szerencsétlennel el is hitetik, hogy ha részt veszel egy ilyen max. 3 napos tréningen, akkor jedi erőt kapnak és egy érintésre megszerzik az összes csajt. Holott ez nem így van. Lehetsz te a nők bálványa, aki mindig sikeres a csajoknál, de mindig lesz olyan, aki visszautasít. Ha pedig egy szerencsétlen sráccal esik ez meg, aki elvégezte a csoda tréninget, akkor ismét csalódott lesz. Korábban meg összehasonlítottad a plasztikai műtétet egy ilyen egynapos tréninggel árban. Egy napi előadásért még így sok azaz 5000 ft. De végül is egyszerűbb mindenféle okosnak tűnő féligazságokról és általános dolgokról "előadást" tartani és azt egyetemes igazságnak leírni, mint elmenni melózni. Ha pedig neked annyira bejött ez az egész, akkor örülj neki és élvezd az életet, de ne itt hitegesd a többi szerencsétlent és ne így akarj új tagokat toborozni némi jutalékért. Ez egy olyan probléma, amit mindenkinek saját magának kell megoldania, mert nincs 100%-os recept, hiába állítják azt egyesek, aki ebből élnek.

2011. máj. 1. 20:07
 35/46 anonim ***** válasza:

"Egyébként lányoktól ne kérj tanácsot csajozásügyben! Mint ahogy te sem tudod, hogy mi miatt találsz vonzónak egy nőt (külsőt leszámítva, de nem minden teherautóméretű hátsóval és kebellel rendelkezővel feküdnél le...), úgy ők se tudják, h mit kell csinálnod:)"

Hogy te milyen hü.lye vagy! :D

Ki az isten tudná, hogy mi kell egy nőnek ha nem egy nő? :D

Na én tapasztalataim:

A srácok akik fiúktól tanultak és nagyon büszkék magukra, hogy minden bölcsességüket átadták egymásnak: ezeknek általában sejtésfogalmuk sincs róla, hogy mit akar egy nő. De komolyan. Kiborítóan tudatlanok, egyszerűen csajozásra analfabéták, és szerintük 1-2 randi bőven elég, hogy lefektessenek.

A srácok akiknek kamaszkorukban sok barát-barátnőjük volt és tőlük kértek tanácsot: Észbe se kapok, és befűznek. :D Nem feltétlenül annyira helyesek, de belőlük fakad a sárm, és baromi jól értik a dolgukat!

Én amúgy pár barátomat, meg öcsémet tanítgattam. Ő is jól ért a lányokhoz, nagy sikere van, és ő maga mondta, hogy hálás, hogy segítettem neki, mert ha ezeket én nem mondom el neki, akkor nem itt tartana.

Ez pont olyan, hogy én fiúktól kérdeztem meg, milyen a jó nő, nem a többi csajtól. Végtére is, nem a csajoknak akarok tetszeni, hanem a srácoknak.

20 L

2011. máj. 1. 20:32
 36/46 anonim ***** válasza:
Aham, hmm, hmm. Hát nem,
2011. máj. 1. 22:35
 37/46 anonim ***** válasza:
20:32 Ti nők abszolút nem ismeritek magatokat, és nem tudjátok, mi kell nektek :P Pl. azt mondjátok a legtöbben, h a belső fontosabb a külsőnél, mégis minden nőt csak a külsőségek érdekelnek.
2011. máj. 2. 20:55
 38/46 anonim ***** válasza:

20:55

Nagyon is igaz sajnos. Majd pont egy nőtől fogok már tanácsot kérni csajozás ügyben. Ilyen esetben jönne a sok értelmetlen hazugság, amiket ha élesben bevetnék ki is röhögnének.

Az is igaz, hogy ti sem tudjátok, hogy mi kell nektek.

2011. máj. 3. 13:46
 39/46 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:07 :

Hello:)

Sok igazság van abban, amit írsz. Például az, hogy sok rivális cég miatt minden PUA-egyesület igyekszik elhitetni, h az ő módszerük csodaszer. Ilyen sajnos nincs, de (!) gyakorlatilag mindenki képes változást elérni, ha szeretne. Egy egynapos privát tréning nem arról szól, hogy bemegy valaki lúzer srácként és kijön egy BradPitt, hanem arról, hogy bemegy egy reménytelen helyzetű, elkeseredett fiú, és kijön egy esélyes, jó útra térített srác. Megadom az esélyt neki, hogy akkor, ha igazán elszánt, képes legyen arra, hogy vonzza a nőket. Ez teljesen egyedi módon történik, tehát abszolút személyreszabott. És a tapaszalatom az, hogy aki tényleg szeretné elérni a célját, hogy például jó pasivá váljon vagy felszedjen egy bombanőt, akkor sikerülni is fog neki. Nem mondom, hogy kirázza a kisujjából, de egy egynapos tréning után esélyekkel teli zsebekkel tér ki az utcára, míg azelőtt egy szegény srácról volt szó, akinek nagyon sok próbálkozás után sikerülne magától elérnie a célját.

A másik dolog pedig a következő: sok mindenre rá lehet jönni egyedül is, nagyon sok próbálkozás után. A kérdés az, hogy szeretnél még 20 évet sz*pni, vagy elmondja valaki neked azokat a dolgokat, amire rájöttél volna 20 év kínkeserves, depresszióval teli próbálkozás során.

Minden esetre meg kell említeni, hogy a legjobb, legmesteribb módszerrel, legjobb belsővel rendelkező fiúkat is küldik el lányok. A különbség annyi, hogy egy lúzer srácot 100-ból 99-szer küldenek el, egy esélyekkel teli srácot 100-ból 1-szer, ha elég jól csinálja.

Üdv:)

d

2011. máj. 3. 22:08
 40/46 A kérdező kommentje:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-01 20:32

Hello!

Észrevettem, hogy gyakorlatilag két különböző dologról beszélünk. Nagyon sokat lehet tanulni a lányokról azzal, ha egy fiú sokat van a környezetükben, barátkozik velük, és az egyik leghasznosabb, amikor a lány beszél azokról a fiúkról, akiket elküldött. Nagyon jó alkalom arra, hogy megtanulja a srác, hogy mit nem szabad csinálni. Ez kétségkívül nagyon hasznos.

A másik, amiről én beszéltem, az a lánytól való tanácskérés. Tehát egy fiú odamegy egy lányhoz és: "Figyelj, tetszik ott az a lány, beszéltünk, és azt mondta, hogy nem érdeklem. Most mit csináljak?" Sajnos ilyenkor a lányok nem tudnak túl hasznos tanácsot adni, mert sok olyan mondat, módszer van, amiről a lányok még nem is hallhattak, és így értelemszerűen nem is jut eszükbe annak az ajánlása. Ilyen egyszerű ;)

A kinézet-kérdésről még írok ide, most mennem kell.

Üdv:

D

2011. máj. 4. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!