Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nem kapuzásári pánikja van ennek a lánynak?
Középiskolában az osztályomban van egy lány, és egy srác meg én.
A másik srác vagyis nem én udvarol a lánynak, aki boldogan "hülyéskedik azzal a sráccal".
Amikor a lány megy a másik sráchoz, ilyen eset volt az egyik, amikor vitt egy széket, hogy a másik srác mellé szeretne ülni, akkor kicsit fura hangnemben mondja (nem udvariasan!) álljak arrébb.
A másik eset az volt, hogy amikor leesett a sálam és a lány felvette (kedves hangnem), de a srác poénból mondja, hogy ne bántson engem.
A másik srác kulcsszerepet játszik itt mivel bemagyarázza, hogy nekem bejön az a lány akinek udvarol, hogy mennyire bejön nekem.
Néha mondja, a srác, hogy menjek oda hozzá, meg a lánynak mondja, hogy beszéljen velem.
A viszont a lány gondolatairól semmi elképzelésem sincs, mert elég furán viselkedik akkor amikor a másik srác nem nyomul rá. Pl:. engem bámul órán, megkérdezi tőlem mennyi az idő, stb.
Viszont én a lányra, egyszer sem nyomultam, soha nem mentem oda hozzá, soha nem beszéltem vele, csak akkor ha ő szólt hozzám, viszont a srác kb másfél éve udvarol "játszik így vele és velem" na ez volt fél évig.
Ez akkor szakadt meg a kör amikor a lány azt mondta, hogy szerelmes belém. Amikor erre nem reagáltam akkor a sráchoz, ment oda, hogy nem "reagáltam semmit".
Lehet, hogy teszt volt, vagy csapda, de nem tudom, hogy már mit gondoljak. Egyik lány, mondta az osztályból, menjek oda hozzá. De ennyire kacifántos eset következtében nem is tudtam dönteni, hogy most ki legyen.
A srác, még a lány fejéhez is vágta ezt, hogy ez történt, gondolom ciki volt neki, és őszintén nekem is.
És megint eltelt fél év, azóta "nincs semmi", kivéve talán annyi, hogy a srác udvarol a lánynak (ami engem természetesen nem zavar, és nem vagyok féltékeny vagy hasonló, és én nem állok senki boldogsága útjába, csak az igazságot akarom megérteni). De, amikor nem udvarol neki a srác, akkor ez az eset, megint fent van.
Mért pont ekkor?
Most akkor melyikünk tetszett neki?
Valóban tetszettem neki?
Megvárja míg valamelyikünk lép vagy mi?
Kicsit régen volt már, de nagyon "bánt" ez az egész.
16F
tl,dr.
Kapuzárási pánik a férfiaknál van, a negyvenes éveikben valahol.
Ne legyél ilyen töketlen. Nyilvánvaló: a csaj beléd van zúgva, a srác meg a csajba, de az lepattintotta, és meg is mondta neki, hogy belédzúgott.
Aztán a srác és a csaj barátilag megbeszélték, hogy akkor a csaj kezdeményez nálad, hogy kiderüljön, veled mi van, de rólad a csaj pattant le. Ezért aztán a srác továbbra is udvarol a csajnak, de a helyzet nem változott. A csaj továbbra is beléd van esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!